Přejít na obsah

Pedros123

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Pedros123's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Z vlastni zkusenosti Vam mohu doporucit se Goldtime servisu vyhnout! Maji zajem pouze na vydelku.Je lepsi si najit nejakeho sikovneho hodinare. A pak ma mit clovek duveru v AD..se ani nedivim ze ten sedej dovoz tak kvete..
  2. Ano to mě taky napadlo, tímhle tlačítkem se korunka uvolňuje.. Řešil bych to přes tu záruku klidně znovu, ale jak sem psal tak narážky a připomínky ohledně vymyšlení problému ze strany prodejce mne už nebaví. Snažím se spíše posbírat co nejvíc informací čím by to mohlo být a pak bych to zkusil probrat z nějakým hodinářem osobně, ale dle te fotografie bych usuzoval že ten problém je opravdu někde tam jak píšeš.
  3. Hodinky jsou v zaruce do cca rijna 2019, ale když se jim to tam nemusí projevit tak to tam moc posílat nemá smysl. Hodinkama se zkoušel třepat i úmyslně a silně, ale korunka drží jak přibitá. Asi zkusím problém probrat s nějakým pozáručním hodinářem pro Telstar v Brně, dle stránek Goldtime tu mají hned 2 :-)
  4. To je na tom právě to nejvíce podivné. 2 měsíce naprostej klid a pak to začalo zase.
  5. Ne, jen se podívali dovnitř uviděli že je vše OK a odzkoušeli to nějakým simulátoru ruky pro nošení hodinek, který napodobuje pohyb apod.(nemohu si vzpomenout na název) a pak je poslali zpátky že jsou v pořádku, že se jim porucha neprojevila :-(
  6. Ahojte, Obracím se na Vás s dotazem ohledně hodinek Telstar 2725, které jsou opatřeny strojkem miyota 6P27. Už od počátku koupě hodinek se potýkám s jednou velmi zvláštní no řekněme "poruchou". Při běžném nošení (myšleno normální chůze nebo práce v kanceláři ne běhaní! nebo skákání! na to mám G-SHOCK od Casio) se mě stavá cca 2 týdně že se korunka hodinek vysune do první polohy a tím pádem se zastaví čas. Korunku se kontroloval a při vytahování je třeba nějakou sílu aby šla vůbec vysunout. Takovou sílu při běžném nošení ani vyvinout nejde. Korunkou prostě občas vypadne ať nosím krátký nebo dlouhý rukáv. Eliminoval sem i dávání rukou do kapes(chtělo to hodně hlídaní) ale i tak došlo k samovolnému vypadnutí nebo vysunutí korunky. Co sem zjistil o strojku miyota 6P27 tak výrobcem je citizen, čož by mělo znamenat nějakou kvalitu a bezporuchovost. Hodinky sem samozřejmě zkoušel již reklamovat v servisu u Goldtime, ale na nic se nepřišlo. V současné době je to ve fázi kdy se mě to na reklamaci znovu posílat nechce, kvůli prodejci a jeho narážkám (prodejce není Goldtime), ale taky si s tím nevím rady, děje se to zcela náhodně bylo období cca 2 měsíce (březen a duben), kdy byl od tohoto problému naprostý klid. Aktivní co se týká pohybu sem pořád stejně, takže ani tady bych problém nehledal(vypadávání vlivem pohybu). Hodinky sem dostal od přítelkyně tak se zatím snažím vše řešit s klidem. Kdyby se něco podobného dělo s hodinkami co si koupím sám tak bych s nimi asi švihnul do koše, jenže mám přítelkyni , která si takových věcí hledí a tak se je snažím nosit, byt ten přesný čas je s nimi složitější. Někdo nějaký nápad čím by to mohlo být? Vlastním více podobných hodinek casio a s nimi sem nikdy nic takového řešit nemusel. Jinak značka Telstar co se mě podařilo dohledat se dělá pod Citizenem.... Díky moc za každou radu nebo postřeh
×
×
  • Vytvořit...