Přejít na obsah

philiper

Členové_50
  • Příspěvky

    104
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    šak vite, samy komin :-)
  • Fanoušek značky
    Louis Audemars, Patek Philippe a Prim

Návštěvy profilu

787 zobrazení profilu

philiper's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Spíše NEDÁVNÁ produkce. V současnosti Elton renovace spartaků (a kalibrů 50) neprovádí.
  2. Částečné stovnání bych viděl v "hodinovém tourbillonu" od Waterbury z přelomu 19 a 20 stol. Strojek se v hodinkách otočí o 360 stupňů za jednu hodinu. Pěkné video ma o těchto hodinkách Steffen Pahlow. https://www.youtube.com/watch?v=g7h25Ospp2M
  3. Řekl bych, že se natahují podobně jako bití na kapesních hodinkách. Jen opakovaně. Je to fakt krásná a hlavně zajímavá práce.
  4. Ty indexy se sundat nedají, o to je to horší!
  5. Nádherná strojovna! Že by Louis Audemars?
  6. Taky trochu "farmaříme". Sice jen na cca 1500m2 ale mohu říci, že to bohatě stačí na "kvalitní vitamínovou soběstačnost"
  7. Pravda, viděl jsem jen jeden, a tak dovětek "nic neobvyklého" není na místě. Taky mi přijde, že je to nějaká iniciativa zaměstnance eltonu..
  8. To, že nelícuje tisk, jsem viděl i na diplomatech. Nic neobvyklého.
  9. Tak už tady teda máme nová záhadná pouzdra, nové cifry a ručky, sklíčka ale nějak stále postrádám záhadné armovací kroužky!
  10. Ahoj shaffkaři. Netušíte někdo co by to mohl být za calibr? Designem vypadá identicky jako c.94 ale rozměr nesedí. je cca 23.5mm. Díky za každé info.
  11. Čísla 55 tisíc měly strojky 0.101. (teda podle accutronova vlákna "výrobní čísla strojků Prim typ K25 a 010")
  12. Po přečtení tohoto vlákna si říkám, kurňa, ty hodinky jsou mi nějak povědomé! A jal jsem se prohledávat šuplíky. Snaha nebyla marná a jedny jsem skutečně vyhrabal. No a po otevření zadního víka přišlo překvááápko!!! Jsou sice dost bolavé ale nic, co by nešlo poléčit. :-)
×
×
  • Vytvořit...