Přejít na obsah

Forn

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Forn's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Forn

    Seiko SGG731P1

    Dobrý den, uvažuji o koupi hodinek... Potřebuji antialergické, tzn. vítězí titan. Potřebuji voděvzdorné, protože si je při koupání zapomínám sundávat. Pokud možno méně poškrabatelné, protože je budu nosit skoro pořád... Hledal jsem nějaké decentní hodinky a zvítězil model SGG731P1 http://www.hodinky-koscom.cz/Seiko-SGG731P1-I14413.html Můžu poprosit o Váš názor? Díky.
  2. Děkuju za tipy. Díval jsem se na uvedené a asi nejvíc se mi líbí Certina 260.7195.12.66 nebo 260.7195.12.16 Předtím jsem měl klasické swatchky, byly dobré, vydržely asi 7 let, problém je, že nejsou prý opravitelné... přestaly fungovat. Moc díky za reakci a případnou kritiku. Forn.
  3. Dobrý den, prosím Vás někoho o radu. Chtěl bych si koupit hodinky, které nejsou šunt, skoro jsem skočil na "Calvaneo 1583", z toho vidíte jak se v oboru neorientuju. Potřebuju slušné hodinky na každodenní nošení, ideálně abych je nemusel sundávat při každém sprchování, ale není to hlavní podmínka. Samozřejmě že je nejvíce limitující cena, to je mi jasný - nehodlám do toho vrazit víc jak 10 tisíc, nejsem sběratel, ani odborník. Jenom bych chtěl, aby případný obchodní partner nepropukl ve smích, co že to mám na ruce - na druhou stranu to nepovažuju za to nejdůležitější k reprezentaci... Já nevím, nepíšu tady bláboly? Poradíte mi jak a kde a co koupit? ebay? aukro? nebo někdo nabídne? Předem díky za odpověď, Forn.
×
×
  • Vytvořit...