Přejít na obsah

Heather7

Členové_50
  • Příspěvky

    69
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

516 zobrazení profilu

Heather7's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Rolex v hotelovém baru ve Španělsku vedle u stolu (Spy foto není moc kvalitní) a hodinky v klipu Temic - Falling Away, ale nevím značku
  2. Zrovna teď jsem řešila přechod. Původní operátor T-Mobile, v minulosti jsem s nimi měla spor kvůli jejich neschopnosti dohledat uhrazenou platbu, vyřešeno až písemnou stížností. Využila jsem slevu na telefon a odejít jsem mohla až úplně poslední den, kdy mi končila smlouva, jinak by mě čekala docela mastná pokuta. Internet mám od UPC, tak mi Vodafone nabídl 397 Kč za 4GB (víc nepotřebuji) a neomezené volání. T-Mobile dokázal nabídnout max 3GB za 410 Kč. Takže jasná volba a vidina jednotné fakturace v budoucnu je pro mě příjemným bonusem.
  3. Kamaráda vykradli a sebrali mu hodinky, které měl darem od svého táty. Není velkým fanouškem hodinek a přesné označení z něj nedostanu. Byly to Tag Heuer Carrera, myslím, že Calibre, ale nevím jaká přesně řada. Perforovaný černý kožený náramek a bílý ciferník. Nápis měly na pravé straně ciferníku co si pamatuji. Viděla jsem je jen 2x, protože je moc nenosil a fotky lepší nemám, přesto, dalo by se z nich poznat o jaký jde model? Šance, že se objeví na internetu je asi mizivá, ale kdybych je někde zahlédla...
  4. Kávu od Nespressa už nějakou dobu nepiju, ale co mě nepustilo je jejich příslušenství. Dnes mi přišly šálky z řady Touch a je to prostě paráda.
  5. Také fotky, kde jsou vidět jenom hodinky dost zkreslují a realita se může jevit jinak, to je taky potřeba vzít v úvahu.
  6. 2Maxel: ty Seika jsou parádní, cifr je neskutečný. Uvažovala jsem o nich v dámské verzi, ale pánská je vyvedenější.
  7. Jestli mohu přidat ženský pohled, tak na první dobrou mi přijde, že nejlépe sedí Rolex a Bondovky. Ostatní je na hraně, ale rozhodně ne tak, že bych si řekla, že jsou velké. U chlapa se to snese. Ale záleží hodně na tělesné konstituci. Kolega v práci má Fortis 647-10-11-L a i přes štíhlou postavu a zápěstí mu sedí a vypadají na něm sakra dobře. V tomhle jde hlavně o pohodlí. Měla jsem Certiny s průměrem 32 (moc malé) i Steinhart Ocean One 39, které byli pro mě už na hraně a korunka mi pohmoždila ruku při jednom rychlém pohybu a to byl pro mě důvod k prodeji. Zakotvila jsem u průměru 36. Mám ráda těžší hodinky a potápky, u Aquaraceru jsem se našla. Za mě pohodlí na první místě.
  8. Vzpomínky na minulé dva týdny... a teď do Vánoc jen makat
  9. Myslivcová je má i ve svém videoklipu (to spíš patří do sekce Humor), pravé budou, otázka za jakou cenu...
  10. Ta modrá mě pořád baví. Bison Ranch taky paráda.
×
×
  • Vytvořit...