Přejít na obsah

Taghujer

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Tagheuer, Omega, Citizen, Certina

Návštěvy profilu

648 zobrazení profilu

Taghujer's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Patrik: Dnes mi od ČS přišel email o GooglePay, ale o soutěži tam nic není ani jsem to nikde nedohledal. Máš nějaký bližší info k podmínkám, ideálně odkaz? Díky.
  2. Radek Cigi: Co takhle Toyota C-HR v hybridu? Ne každýmu se ten design líbí, ale z pohledu toho co hledáš a co jezdíš, se mi to zdá jako rozumná volba.
  3. Jestli zvažuješ 3GT tak dává smysl kouknout i po A5 fastbacku, případně pokud by prostorově stačilo i 4GC, tak to je dle mýho názoru z nich úplně nejhezčí a nejlepší. :-)
  4. dawe009: Jj, takže tam je rezerva, kdyby to chtěl dát i na nějakou lepší zbraň, až ho vzduchovka časem přestane bavit. straspol: Chceš-li trefit mouchu mezi oči třeba i jen na 20m, tak prostě pořádnej kukr potřebuješ. :-D
  5. Strocek: Tenhle to určitě vydrží a i zvětšení by mohlo vyhovovat, ale záleží na co to přesně máš. http://zbrane.habresto.cz/puskohledy/757-athlon-optics-ares-btr-25-15x50-mil.html
  6. Gustav: https://www.axa.cz/produkty/auto/povinne-ruceni/obsah/pripojisteni/?viewmode=0 Připojištění náhradního vozidla Toto připojištění kryje náklady za pronájem náhradního vozidla po dobu opravy vašeho vozidla v případě, že došlo k poškození vozidla následkem dopravní nehody. Maximální celkový limit je 10 000 Kč, maximálně však po dobu 10 dní a pojištění se sjednává bez spoluúčasti. Toto pojištění je součástí pojištění POV PRÉMIUM1 1) V rámci balíčků je pevně daný limit plnění s max. limitem plnění 3 000 Kč, max. však po dobu 3 kalendářních dnů za jedno pojistné období.
  7. xcmaniak: Koukal jsem. Celkem standardní asistence, ale zadarmo samozřejmě dobrý, a i když už člověk asistence od Koopky má, tak se sčítají limity. Za mě palec nahoru. :-)
  8. Fade: K čemu ten notebook reálně používá a jak dlouho přibližně by ho chtěla mít?
  9. Já v roce 2015 koupil ze zahraničí auto, který mělo pevnej antiradar, ale nefungoval už spolehlivě, tak jsem ho nechal odmontovat - rušička, anténa, senzory, jen vnitřní jednotka zůstala, ale byla odpojená. Když mě pak na Slovensku nabourali, první co mi říkali slovenští policajti bylo, jestli je v ČR dovolený mít antiradar. Nicméně dál to neřešili, protože já byl poškozený a řešili viníka nehody. Zajímalo by mě ale, jak to na první pohled, aniž by viděli interiér vozu, poznali že mám antiradar.
  10. Coolidge: Rapida. Ženy bez čidel nezaparkují (já už dnes taky ne) a v zimě vyhřívaný sedačky ocení.
  11. Harry: Nádhera! Z čeho je to poskládané?
  12. Wanderer: A co je to konkrétně za kvéry? Jako pokud by ses rozhodoval např. mezi G17 a G34, nebo G19 a G17, tak ten malý rozdíl v délce hlavně z ohledu na přesnost je pro naprostou většinu střelců nepodstatný. Mnohem podstatnější může být to co je s tím spojené - tj. třeba pohodlnější úchop a ovládání, vyšší hmotnost, atd.
  13. Zlý Jabko: Jaký byly podmínky toho financování od AAA, že jsi o něm vůbec uvažoval? Když dají slevu 40 tis. Kč na auto, zákonitě musí minimálně to samý dostat zpět z toho financování. Jaký tam bylo RPSN?
×
×
  • Vytvořit...