Přejít na obsah

Pantani

Členové
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim

Pantani's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ani to dělat nechci, je to zmíněné niterno a navíc úroveň místní diskuse je mimořádně pokleslá. Fascinuje mě třeba jak hodně toho o nich víte, aniž byste je kdykoli kdokoli viděli nebo kontaktovali. Reagoval jsem spíš na svůj původní dotaz, jestli s nima má někdo zkušenost přičemž nikdo neodpověděl.
  2. Mám od nich nově Regulator a musím říct, že jsem velmi spokojen jak s průběhem prací, tak s výsledkem. Projekt jsme začali už na začátku 2019 a na moje přání hodinky předávali v listopadu. Úprav jsme vymysleli dost na to, abych si byl jist, že nikdo takové hodinky zatím nemá a nějakou chvíli mít nebude. Bavilo mě to se na projektu podílet a myslím, že se povedl i výsledek z mojí původní myšlenky "společenské hodinky ale co možná nejmíň formální". Cena mě nezajímala, zajímal mě výsledek a ten se povedl.
  3. Asi by nebylo od věci zmínit kdo to byl, jelikož je to evidentně nadprůměrně šikovnej hodinář!
  4. Mohu poprosit o pomoc s identifikací? Rád bych si sehnal buďto tenhle model (viz co je na obrázku), kterej se dá ještě docela sehnat a nebo (a to daleko raději) ten model, kterej je na obrázku částečně schovanej pod těma bílejma hodinkama. Co je to za model ty zelený s (možná) zlaceným pozdrem? Na obrázku je model a označení bohužel skryté. Děkuji předem
  5. Tak je nesháněj a nech si udělat věrnou kopii ne? Pouzdro z titanu ti udělají, ciferník v barvě taky, ručky nebudou problém a řemínek seženeš. V pohodě, ne?
  6. Nebylo by těch 30k víc odpovídajících v momentě, kdy by ty hodinky byly jen pouhopouhá masová produkce?
  7. Jo, je to přesně jak se píše v článku - Jan Prokop se mě snažil tak nějak kultivovat, zejména proto, že jsem mu naslouchal a chtěl si i nechat poradit a něco jsem se tak i naučil.
  8. U tohodle modelu, kde jsou plechový záda, skeletonizace smyslu nemá, ale jestli je to v příspěvku výše pravda, tak se nedivím, že se o to sami nesnaží a nikdy nesnažili.
  9. Je to pouzdro Linea? Ta díra u řemínku je "nehezká".
  10. Co je to přesně za model? Nedaří se mi to najít, našel jsem jen podobné. Díky
  11. Má s nimi někdo nějakou osobní zkušenost - špatnou nebo i dobrou? Máte někdo jejich hodinky?
  12. Někdo tu napsal, že Elton může padnout a že mu to vadit nebude. Nevěřím, že upadají, mají tendenci nabírat lidi, zákazníky si najdou (dokonce i tyhle hodinky) a na posledním dni otevřených dveří bylo narváno. Nemůžu se ale ubránit dojmu, že se odklánějí od mechaniky směrem ke quartům. Radši bych třeba viděl vývoj strojku, který by mohl bejt přes celý záda hodinek, ne ty jejich miniaturní 25 mm strojky (nebo kolik mají), který pak zezadu 43 mm hodinek vypadají směšně. Rovněž skeletonizaci nabízenou za řádově statisíce, navíc jen outsourceovanou, považuju za úlet.
  13. Já je naživo viděl už 2x a zřejmě jsem asi jeden z mála komu se líbí. Na fotkách moc pěkně nevypadají, naživo je to podle mýho lepší (stejně jako Orlíky který se mi na fotkách hnusí a naživo bych je snad koupil na místě), je to za mě zajímavý retro. Rád bych viděl, jak naživo vypadá varianta s růžovým zlatem, která mi přijde nejzajímavější. Cena 100k proč né, ale půl míče mi přijde jako nesmysl, byť samozřejmě nevím, co stojí vývoj, výroba, co čistě materiál na pouzdro atd.
  14. Dají se běžně kupovat lístky na místě?
×
×
  • Vytvořit...