Přejít na obsah

sex0sk0

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Bratislava
  • Fanoušek značky
    Tissot, Omega, Breitling,
    Rolex, Seiko, Patek Philippe

sex0sk0's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nech ti vydrzia co najdlhsie, je to ikonicky model s pribehom Jamesa Bonda, i ked tie jeho boli quartzky, ale vem to cert :-D. Ich cena stale rastie a rastie. Maju svoju auru, svoje caro. Nespekuluj, nechaj si ich a pockaj par rokov a dokup si nejake. Tudor urcite nie je zla volba, aj ked verejnost tuto znacku moc nepozna, ale ich niektore modely s inhousom su za neuveritelnu cenu... Ja sa rozhodujem medzi Tudorom a omegou, Breitling fajn, ale chcem nieco uhladenejsie. Vela zdaru. Snad ich raz darujes dalsej generacii, vela statsia a chladnu hlavu, nech sa dari, ahoj )..
  2. Mám miyotu 9015 v dvoch Tisellkách a zatiaľ šlape ukážkovo, ale je to japonský strojček. Oboje som kúpil od miestnych členov. Spokojný som, ak by nie, zvažujem Steinhart. Tisell marina diver sa im veľmi podarili za tie prachy. :-)) Hodinky do 300 USD, nie je o čom. Dávať za nové suby 200k korún, nie každý si to môže dovoliť... Navyše, odporučte niekomu "potápky" s keramickou lunetou, safirovým sklíčkom na menšie zäpastie do 15k korún na ocelovom ťahu, budete hľadať márne. Nejde o fejky ako také, ide o dizajn. Nemajú nič navyše, inak by som nekúpil dvojo, jedny čierne a jedny zelené. Okrem toho, z nosenia Rolexov by som mal strach že ich niekde obijem ešte. :-( :-DD.. ale trápiť ma to nemusí... Kdo chce mať swiss made, nech kúpi Steinharty.. ale len preto, že to je swiss made a majú o niečo legendárnejší strojček, ETU 2824-2. Ale 40mm je lepších ako 42mm, nemôžem si pomôcť a to mám necelých 18 cm zápästie.
  3. Uz to tu padlo. Rychla komunikacia, zodpovedane dotazy z mojej strany. Hodinky bez skrabancov. Pred chvilkou som ich vybalil a snad budu slapat na vybornu:)) Pekne zabalene, viacej takychto obchodov a spokojnost na oboch stranach zarucena. :-))
  4. sex0sk0

    Zraz Bratislava

    Ty Paneraiky boli a to aj na ruku 18 cm rovných. Pekné kúsky k videniu, navidenou, aj nabudúce, Marek.)
  5. sex0sk0

    Zraz Bratislava

    Ak poobede nezaspím, ráno vstávam o 6. Prídem tiež.
×
×
  • Vytvořit...