Přejít na obsah

tisicehodinek

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Longines

Návštěvy profilu

270 zobrazení profilu

tisicehodinek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Freddie, ano, je to míněné jako anketa. Chtěla jsem na to znát názor sběratelů, odborníků, fajnšmekrů. Děkuji za názor stenly-ho. Hodinky mně byli nabízené komplet mimo strojek (ve větším množství), ale nabídka mně nezaujala protože si osobně potrpím na kvalitu a originalitu. Odtud tedy znám zdroj výroby. Oficiální spotřebitelský trh mimo aukro mně není znám. Ovšem pokud je vyrobeno hodně kusů, prodejce samozřejmně potřebuje to množství rozdistribuovat mezi obchodníky a ne spotřebitele. A ano, marže jsou všude, já je jako spotřebitel ocením zejména u pořádné a kvalitní práce a ne u sériovky. Otázkou je, zda-li lidi dokážou ocenit kvalitu a kolik jsou lidi ochotni zaplatit za nekvalitní fake výrobky marži? 100% nebo až 800% ???
  2. Děkuji, pro doplnění bych jenom uvedla, že se vyskytují i neoriginální ciferníky na PS2, Prim myslivecké a celé hodinky Prim Diplomat. Samozřejmně krom strojku. Výroba pochází opravdu z Číny.
  3. Zdravím fanoušky Primek. Zajímal by mně názor sběratelů a nositelů Primek. Na aukru se poslední dobou rozmohli repliky pocházející od Poláků, vyrobené v Číně a jsou prodávané na aukru jako hodinky "po celkové repasi". Jejich reálná prodejní cena se mnohanásobně liší od té, za kterou se na aukru draží. Na chronomagu jsem bohužel nenašla žádné vlákno, kde bych se dozvědela více, co si o tom myslí Primkaři, proto se ptám zde. Zda-li jim nevadí nosit repliky, nebo jaký je obecně k tomu postoj sběratelů. Další stránkou věci je - neobávají se sběratelé ztráty hodnoty originálních Primek? Budou mít originální Primky v perfekním nenošeném stavu vyšší hodnotu než ty čínské? Děkuji za Vaše názory!
×
×
  • Vytvořit...