Přejít na obsah

lub

Členové_50
  • Příspěvky

    4 967
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

16 299 zobrazení profilu

lub's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. lub

    CASIO G-SHOCK GD-350GB

    stále platí. já už to neunosím, tak je někdo vezmete :). co jsem vypozoroval a přijde mi super - že jdou absolutně přesně. Od chvíle co mi přišly a seřídil jsem je - a to už je přes 2 měsíce, tak mají stále nulovou odchylku, ani zlomek vteřiny. To se mi u žádných kvarcek nikdy nepoštěstilo. Větší výhra, než mít radiovky!
  2. díky. takže to budou stíny od slunce, to mě zmátlo. působí to jako odrazy na lesklém povrchu.
  3. Co to je prosímtě za povrchovku ty bílé lesklé stěny? To vypadá parádně.
  4. nabízím k prodeji kanno pepsi, koupené loni v létě. hodinky lehce nošené, sem tam vlásečnice. na skle nenápadný škrábaneček mezi 7. a 8. indexem. normálně není ani vidět, na makro fotce jsem ho zachytil. jedná se o parádní potápky s pepsi lunetou a černým cifrem s hnědým sunburstem. ručky a indexy jsou jakoby sametové, matné, což zajišťuje skvělou čitelnost za všech podmínek, k tomu výborná lumi. čitelnosti a přehlednosti dále pomáhá větší průměr cifru - sklo má 33mm. jinak průměr 43,7, přes korunku 47,3 a l2l 50mm. nožky 22mm. spolehlivý a přesný strojek, jdou velmi mírně do plusu. velká korunka, se krerou se krásně manipuluje. pěkně sedí na ruce a kromě náramku jim dobře padne i nato nebo guma. normálně bych je neprodával, ale mám zálusk na další orienty, kterých už tak mám víc, než je zdrávo. cena 3250,- včetně zásilkovny. kanno vlevo dole. lumi jako orient ray nebo monstra. díky tvaru ruček indexů prvotřídní čitelnost.
  5. ty mechanismy uz jsou si myslim vychytany a zaroven urcite nekoupis zadny laciny sunt. pohlidal bych si jen nosnost, byva ofiko 100kg. to ja skoro mam, a uplne v klidu. ona je to prekvapive celkem robustni konstrukce. my je berem na letni dovo, kdyz je predpoklad, ze se budou hodit - slozeny na dne kufru nezaberou zadny misto, to je na tom perfektni.
  6. závazná stanoviska máte? pak zaleží, kolik toho má dotyčný úředník na stavebním před sebou na stole. snad to stihnete.. nechceš sem pro představu hodit dispozici domu?
  7. určitě bych bral s pevnými kolečky, ne nafukovací, s nimi je to peklo. jinak výběr asi jedno, máme dvě skládací lídlovky různých generací /rozdílný mechanismus zajištění/ a nemám k nim žádnou výhradu. zrovna tuhle jsme byli v dekáči a děti drandily na těch testovacích a koukal jsem, jak i tyhle mikrokolobky mají už velká (ale pevná) kola a některé modely i klasickou brzdu. za mě super řešení na městský pojížďky.
  8. lub

    CASIO G-SHOCK GD-350GB

    poslední snižení ceny na 1399,- jedná se o nové hodinky a běžná cena na krámě je 2990,- zásilkovna v ceně.
  9. vítám další jednoduchý g-shock model, mělo by se jednat zase o nejtenčí géčka. tentokrát mě design příliš neoslovuje, je to celý příliš na výšku a malý font. modul bude předpokládám funkčně identický, jako u GBD-800.
  10. skvělá práce!!, lukassob, stejně jako o fugu vedle v citizenu. tuhle orientí trojici mám hodně rád, doma všechny tři (+kanno a m-force), některé byly i víckrát a v plánu ještě jedny kamasu. jsou to všechno vlastně úplně obyčejný hodinky, ale za mě moc povedený. tvar, velikost, jasně rozpoznatelný a originální pojetí cifrů, uvnitř spolehlivý strojek s výbornou přesností a rezervou, rychle se natáhne, ve srovnání se seiko parádní cena..zkrátka jim nemám co vytknout. možná jsem ovlivněnej tím, že aktuálně točím mako a kamasu a nemám potřebu měnit za jiné, ale tohle jsou prostě stálice v mý sbírce.
  11. Pavla Šimka sleduji už dlouho a tenhle domek, ten se mi hodně líbí. Co vůbec říkáte na dřevostavby? Bydlíte někdo v něčem takovém?
×
×
  • Vytvořit...