Přejít na obsah

Ontarios

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Ontarios

  • Datum narození 10.6.1967

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Ontarios's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tissot dostanu k 50 tinám, Steinhart vidím na pozdější vlastní investici
  2. Ach tak. No, hodinky co dostanu k 50 tinám, nejspíš zůstanou natrvalo. ?) Na druhou stranu, jak procházím fórum a také další a další značky hodinek, stále se rozšiřuje okruh těch, které by stály za hřích.
  3. Zjišťuji, že se tu často objevuje fakt, že někdo koupí hodinky a za rok, dva je prodává. TO je běžné? Já myslel, že se kupují a zůstávají
  4. Jsou nádherné!!! Ani jsem netušil, kolik hodinek je na světě
  5. No já to chápu, když mě se ale kůže líbí nějak víc A navíc, je tam větší kontrast s hodinkami jako takovými, ale díky za radu a názor.
  6. V čem je výhoda kovového tahu oproti koženému?
  7. Jane, moc děkuji za radu. Pokud mohu, které hodinky bys mi doporučil? nejsem příznivec sportovních typů, spíš těch, které jsem uvedl v odkazu...moc rád si nechám poradit. Díky.
  8. Hezký den všem, jmenuji se Martin, nick Ontarios. Je mi za týden 50. Hodinky mám pouze jedny po tátovi - PRIM. Nyní si vybírám hodinky k blížícím se padesátinám. Hodinkám moc nerozumím, ale líbí se mi, protože zvláště ty, které jsou hezky zpracované, pěkný strojek je pro mne určitým odkazem ke starým, propracovaným časům. Žiji v Praze, jsem vášnivý čtenář, dýmkař, věnuji se rodině a křesťanskému duchovnu. Ontarios.
  9. Dobrý den, k mým 50 - tým narozeninám, které mne příští týden čekají si mohu vybrat nějaké hezké hodinky. Vybral jsem si dva typy https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tissot-powermatic-80-t0064071603300/ https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-balmain-classic-r-grande-gent-automatic-b14413222/ ale hodinky jsou pro mne poměrně neznámá oblast. Vizuálně se mi líbí římské číslice, spíše jednoduché, bez mnoha funkcí, kožený pásek a raději automaty, powermaty, než na baterky... Co si myslíte o těchto dvou modelech, případně v této cenové relaci byste dovedli doporučit i jiné značky? Moc děkuji a přeji všem krásný den. Jsem tu nový a kromě krásných hodinek jsem i dýmkař. Ontarios - Martin
×
×
  • Vytvořit...