Přejít na obsah

REALista

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

435 zobrazení profilu

REALista's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ty se mi celkem líbí, další varianta, aspoň mám o čem přemýšlet:) otázka je jak to bude s dostupností? mrknu se po nich někde na netu
  2. Mně se právě taky víc líbí ta verze s chrono. Na ty expeditiony jsem se taky dival, ale mam obavy o tu jejich povrchovou úpravu, aby se časem nezačala olupovat. Na těch původních by se nemá co odřít/oloupat, jak píše KatkaB.
  3. Děkuju za odpovědi, už jsem se bál, že to tady zapadne. Při listování na foru jsem narazil na pár kousků, díky kterým jsem trochu začal pochybovat (hlavne Seiko 5), ale to už je cena na 2-3x (hodinky bych chtěl určitě nové. vím že bych z nich jinak neměl takovou radost). Ale věřím, že časem přijde chvíle, kdy se budu chtít odměnit a budu se porozhlížet třeba po těch 5kách:) Asi ještě zkusím napsat do sekce amerických hodinek, třeba bude mít někdo zkušenosti.
  4. Zdravím, v poslední době jsem na ruce měl jen G shocky, jejich výhody nemusím zmiňovat. Ne ke všemu se však tyto hodinky hodí a tak jsem si vyhlídnul Timex Weekender (konkretně model v příloze). Máte někdo zkušenosti? Vydrží něco ten kožený pásek? Nedával bych jim nějak moc zabrat, na to jsou zmiňovaně G shocky. Případně uvítám i nějaké další návrhy podobných hodinek.
×
×
  • Vytvořit...