Přejít na obsah

Marg

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Marg's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Měli jste recht. Děkuji děkuji děkuji
  2. Opět zdravím pánové. První mise podle očekávaní neskočila úspěchem. Je tu tedy mise druhá s krycím názvem Čína. Strojek musí ven, chtěl bych tedy poprosit o radu jak vyndat korunku, tak aby pak šla zase zpátky. Lacinost z toho kouká na všechny strany, tak se raději nejdřív ptám. Bojím se na to i mračit. Je na nich, mimo jiné, nadějné mačkátko A a podezřelý šroubek B viz. foto. Poradí někdo?
  3. Ještě bych tedy připojil druhý dotaz: je potřeba k rozebrání a složení strojku speciální nářadí nebo si vystačím se sadou hodinářských šroubováků a lupou?
  4. PepaSFI: Mockrát děkuji, tohle jsem chtěl vědět "Zprůhlednění" je varianta dvě, ale nejsem si úplně jistý jestli to dokážu složit tak, aby to ještě šlo Uvidíme.. Atari: Vyndat cifr nestačí. Vše co se hýbe, a tedy je z pohledu úpravy zajímavé, je vidět i bez cifru jen ze spodní strany strojku..
  5. Ahoj, chtěl bych poprosit o radu nebo informaci. Mám strojek Prim ze starších levných natahovacích hodinek, občas jde občas ne. Rád bych ho rozpohyboval a při té příležitosti se pokusil o "steampunkovou" úpravu. Zajímalo by mě jaký tvar má středová hřídelka, která nese ručičky a jestli je možné ji nějakých způsobem otočit nebo vyměnit za delší (jak jste z úrovně dotazu jistě poznali, nejsem hodinář). Ve zkratce, rád bych otočil strojek a nasadil mu ručičky na "záda" i za cenu toho, že půjdou obráceně. Je to reálné nebo úplně mimo? Omlouvám se za dotaz pokud tu kamenujete bastliče
×
×
  • Vytvořit...