Přejít na obsah

Pavel87

Členové_50
  • Příspěvky

    520
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko, Orient, Prim, Oris, Hamilton

Návštěvy profilu

1 727 zobrazení profilu

Pavel87's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Zaměřil bych se také na slovo “MOVEMET”… asi bych volil raději MOVEMENT
  2. Tady mi nesedí délka minutové ručičky, za mě je prostě malá…
  3. Takže pouzdro (super, nic takového jsem neviděl) a luneta budou postupně chytat patinu a cifr v oleji zůstane stále jako nový?
  4. Co třeba toto: https://www.helveti.cz/casio-edifice-efr-s108d-2avuef?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwnv-vBhBdEiwABCYQA68INnP_oU4b3kGyHvZzNrFiwxLctJLmoJa5PhLElubdnLhQUwMlTxoCV5AQAvD_BwE
  5. Ahoj, dobře, že se ptáš. Nechtěl bych jako dárek dostat Festiny a pokud obdarovaný aspoň trošku rozumí hodinkám, nechtěl by je taky. Chtělo by to víc informací o budoucím obdarovaném - věk, jestli nosí hodinky, pokud ano tak jaké? Jestli preferuje baterkace nebo spis mechaniku?
  6. Pavel87

    Yema watches

    Tak to je krása, paráda
  7. Seřízení nepomohlo? Za mě jsou OS taky peckoidní, fakt dobrý.
  8. Je pravda, že na Orient defender 2 mám super přesnost. Vlastně vůbec neřeším nastavování času, protože to není potřeba. Na hodinky za pár šupů skvělý. Zatím drží 2 roky a uvidíme, jak to s nimi bude dál. Na druhou stranu na Orient Star mi dělají +30s denně a začíná mě to docela točit. Nejspíš je pošlu na seřízení.
  9. Přesně tak. Každému co se mu líbí! Jak to, že tu ještě nejsou Bambina gen 2 s mimostrědkou??? Doufám, že u nás budou k dispozici.
  10. Vůbec nechápu, že tu ještě nepadly moje favority. To jsou samé přehlídky a parády a pořádný hodinky aby člověk v tom výběru pohledal. Za mě “CasiOak” ve žluté jsou top! Má to skoro 3 ručky, Bluetooth, krmí to slunce, svítí to, má to display - co víc si přát. Dělají se i v kovu. A pokud bys chtěl něco hodně odvážného a individuálního tak kukni sem: https://iflwatches.com/collections/casioak Zbytek peněz daruj třeba děckám na léčbu rakoviny a budeš spokojený
  11. Laco - tradiční “Der Zweite Weltkrieg” výrobce, ale s Miyotou… Steinhart zase značka bez historie a tradice se swiss strojkem… za mě ani jedny. Chtělo by to něco s tradicí a odpovídajicím kalibrem. A to se bude v teto ceně hledat těžko.
  12. Ségra od nich má podlahovku, tak jsem si ji dal taky. Do stropního chlazení jsem nakonec hlavně kvůli ceně nešel, vsadil jsem na kvalitní izolace stěn, dobrou skladbu stropu, izolaci střechy atd. Uvidím jak to bude fungovat a kdyby se dům v horkách přehříval, tak to budu řešit. Známí co ale mají to štěstí, že peníze až tak řešit nemusí, mají stropní chlazení od Univenty a nemůžou si to vynachválit. Systém funguje jinak než klimatizace (krátká doba působení, velká spotřeba energie). To stropní chlazení jede stále na minimální výkon a je tiché. Pokud na to jsou prachy, neváhal bych. Je to fakt super. Důležité je taky, aby to dělala montážní firma se zkušeností a ne nějací patláci
  13. Potřeboval bych poradit ohledně terénu kolem domu a jeho vyrovnání. Z fotek to nebude tak zřejmé, ale zhruba od poloviny pozemku se to začíná lámat směrem dolu a na hranici pozemku bych musel udělat cca 1,5 m zídku, abych to srovnal. Když to udělám ze ztracenek, tak se nedoplatím za beton. Neslo by to nějakým suchým systémem?
  14. Zvážil bych v tomto případě stropní chlazení raději než klimatizaci mám dobrou zkušenost s firmou Univenta z Olomouce. Zastoupeni mají v celé ČR.
×
×
  • Vytvořit...