Přejít na obsah

FranaD

Členové_50
  • Příspěvky

    457
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Mostecko
  • Fanoušek značky
    rodina, moje zaměstnání, motocykly, hodinky

Návštěvy profilu

6 988 zobrazení profilu

FranaD's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Pořád zkouším něco jiného a pořád se k nim vracím jako k etalonu čitelnosti, spolehlivosti, odolnosti a přesnosti.
  2. Seiko SRPE03K1 s malou modifikací...
  3. No, ony ty původní obrázky ze kterých jsem ručku sebral asi taky nebudou ve stejném poměru, takže asi tak, oba modely mají stejný průměr ciferníku +-0,2mm, tak snad to nebude na závadu.... Uvidíme.
  4. Hodinky jsem po domluvě poslal do Koscomu, minutovou ručku nechám nahradit oranžovou z modelu SRPH11K1, cena vč. tlkakovky 1.000,-Kč, doba 6 týdnů. Bude to vypadat asi takto:
  5. No, hodinky jsou skoro nové, jen jak jsem zvyklý na jednoduché ručky a s tritiem, tak bych tu minutovou potřeboval výraznější.... na oči jsem na blízko chabrus po ránu....
  6. Asi dotaz mimo, ale vznesu: Mám SRPE03K1, miluju je, ale nějak se mi v noci, resp. k ránu, kdy už lumi tolik nefachčí, s mým blbým zrakem nedaří na první dobrou rozeznat minutovou ručku, důvodem si myslím je, že obsahuje mnohem méně luminiscenční barvy než ručka hodinová.... Rád bych ji tedy nechla nahradit jinou, z jiného modelu Seiko (např. SRPE35K1), klasického tvaru bez šipky, ideálně se stejným orámováním, případně v oranžové barvě. Připouštím i možnost změny ručičky hodinové, aby tvořily pár. Prosím tedy o radu, jestli jde taková dvojice ručiček sehnat, případně na koho by bylo dobré se s výměnou obrátit, aby po úkonu byla provedena i zkouška vodotěsnosti. Děkuji za případné tipy na ND i zhotovitele výměny.
  7. Doporučuji. Bezproblémové jednání, rychlý obchod, hodinky zastlané v krabici pro malou pračku... Perfektní.
  8. ... asi kryt.... https://www.amazon.com/amBand-Compatible-protective-unibody-replacement/dp/B08KS1MNCQ
  9. Nevím kam tak zkusím sem: Jsou to nějaké smartwatch s ochranným pouzdrem nebo přímo nějaký model? Hledal jsem, ale nenašel.... Díky za postřehy, případně tip.
×
×
  • Vytvořit...