Přejít na obsah

DaveSty

Členové_50
  • Příspěvky

    100
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko, Orient, Casio

Návštěvy profilu

1 792 zobrazení profilu

DaveSty's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Bohužel jen na chvilku na krámě, pořád váhám…
  2. Moje první Seiko divery a pořád mě baví, hlavně ta modrá
  3. Po 4 měsících u rádiem řízených Citizenů nakonec moje první Seiko potápky
  4. DaveSty

    Eterna KonTiki Diver

    Ano, pustil jsem je členovi zyrkhon. Jinak velikosti se vubec nemusíš bát, díky zakřiveným nožkám seděly jako žadné jiné hodinky. Kdybych je ale kupoval znovu, tak jedině na tahu.
  5. DaveSty

    Eterna KonTiki Diver

    Měl jsem asi přes rok a za ty prachy to byly úžasný hodinky, ta spona mi hodně chybí
  6. Díky moc, právě kvůli němu jsem je chtěl. A jak už tu psali ostatní, na ty tvé Zenithy jsem se nejednou podíval do prodejního vlákna. Nádherné fotky
  7. Zase na cestě. Udělat nemázlou fotku jde jen ve stanici..
  8. Jsou nádherné, gratuluji. Já dnes jednu z cest. Nic jiného už nenosím..
  9. Ahoj, nevíte prosím o někom, kdo by zvládl dát do kupy staré kukačky? Je to předmět z dědictví, tudíž je sentimentální hodnota vysoká. Ideálně Ústecký kraj, případně Praha.
  10. No a když už se ti koníci líbí, tyhle z inzerce vyzkoušet nechceš? Nevím, jakou to má strojovnu a zlaté indexy se asi taky nemusí líbit každému. Ale za ty prachy aspoň na lítačku... Tady více fotek a informací: https://www.watchprosite.com/horological-meandering/retro-rado/17.874498.5960078/ ...ale četl jsem hesalit sklíčko? Jinak u BB36 mi nějak vždycky vadila ta trochu "obtloustlá" luneta.
  11. Cenu "vlajkových lodí" pixelu jsem si nikdy obhájit nedokázal. Ale co začali s těmi nižšími řadami a upravili cenu, líbí se mi to víc a víc. Pixel 5 bych si za 20 tis taky pořád nekoupil, ale když 4a 5G má stejný procesor jako 5, ramky že to na 2 roky taky vydží a OLED display jako má Samsung radši ho vezmu za 13 tis namísto Samsungu S20 FE.
  12. Parádní povídaní na dobrou noc. Skvělý a díky!
  13. Prodával jsem spoustu řemenů...rychlá komunikace a obchod na jedničku. Ještě jednou díky
  14. To mě také vyděsilo, ale u 4a a 4a 5G nic takového zatím není zaznamenáno...nebo?
  15. https://www.svetandroida.cz/google-store-pixel-5-nemecko-jak-usetrit/ tady právě píší, že google ruší i objednávky přes mailboxde apod. Není tu někdo s Německou adresou? S těmi sluchátky také nemám co řešit a bral bych ho hned. Akci jsem tam právě viděl i na 5 ale ta už proběhla, na 4a nevím a myslím, že jestli ano, tak už to také proběhlo.
×
×
  • Vytvořit...