Přejít na obsah

Filip

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega, Sinn, Stowa, Nomos, Meistersinger, Schaumburg Watch...

Filip's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jenom doplním (ač asi už pozdě), že co se týče G6 a citlivosti GPS si nemůžu na nic stěžovat. Otestováno v rakouských Alpách i v těsných uličkách Neapole (oproti G3 skok dopředu a to samé platí i o síle mobilního signálu).
  2. Zdravím, kamarád u piva vytáhl tyhle schaffhauseny po dědovi (klasika ). Prý 30-40 léta. Nevíte někdo model? Oplatí se nechat opravit?
  3. Přesně toho jsem se obával. Jako je mi jasné, že se k nim jednou dopracuju, jenom jsem si myslel, že budou ještě nejaké mezikroky.
  4. Jo četl, ale musím přiznat, že nejsem teda 2x moudřejší. Většina z toho není můj šálek kávy. Možná stále hledám něco co v této kategorii není. Něco, co by mě oslovilo na první pohled, třeba jako speedmastery reduced :-D.
  5. Zdravím místní osazenstvo, jsem hodinkový začátečník a hledám inspiraci pro své druhé hodinky. Doteď jsem pár let jsem nosil Steinhart Marine 38. Jsem teď čerstvě promovaný lékař a hledám něco rozumného na denní nošení do práce. Zatím dva nejvážnější kandidáti jsou Sinn 556 I (ale docela mi vadí, že nemají plastické indexy) a Stowa klassik flieger 40 no logo no date (limitka vypadá taky super, ale všechno zajímavé je dávno pryč). Požadavky: nové i jeté, na tom mi moc nezáleží asi max do 40 mm (mám malou ruku - 16-16,5cm) +/- 30k potápky ne Nějaké tipy, prosím?
×
×
  • Vytvořit...