Přejít na obsah

Pospec

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Pospec

  • Datum narození 24.8.1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Motorky se sajdou
    Silniční cyklistika

Návštěvy profilu

5 495 zobrazení profilu

Pospec's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem si právě říkal, že tu máme i novou sekci Suchej humor.... Ahá. Zaostřím a ono je to vlákno Suchej Únor. Už mě tam neuvidí...
  2. Greta teď neví co dřív...
  3. Teď mi to taky odpadlo z Parnisů, ale prej je to normální.
  4. Potřebuju opravit hodinky, které si ochutnaly mořskou vodu, kvůli nedokonale dotažené korunce (byla to rychlá přeštelovačka časového pásma během letu a následné nedotažení korunky. Vím že jsem pako. Strojek po orosení mořskou kondenzací stojí. Poptávám rozběhnutí strojku (eta2824) a výměnu osekané lunety spolu s rohatkou a západkou. Mám raději koupit stejné zachovalé bazarové hodinky za 17tis Kč? Budu rád za každou radu. Díky P.
  5. Kdyby měl motorku se sajdou, tak to nejen ustojí, ale nejspíš to zrcátko i trefí
  6. Super. Ten mýval No.19 mě úplně rozbil :-)
  7. Na cifru je toho příliš moc, takže nelíbí. Jo a na té poslední fotce se strojovnou jsou vyfocený jiný hodinky z jejich modelové řady - nějaký chrona.
  8. Pospec

    Laco Mission Manx

    U Lacher Company produkovali vždy jednoduchý a čitelný hodinky a u toho by asi měli zůstat. Snad nezačnou dělat ciferníky jako Breitling. Za mě fuj (i když řemen z koníka je dobrej).
  9. Všechno v pohodě. Od přesného popisu stavu hodinek, až po vzorně a bezpečně zabalený balík. Komunikace výborná. Díky.
  10. Parádní univerzálky pro každý den. Sice bez datumovky nedám ani ránu, ale těmhle hodinkám bych to určitě rád odpustil. Líbila by se mi na nich ale nažloutlá lumi.
  11. Já už se z nich taky měsíc raduju - díky MejloG. Mají krásně ostrý potisk cifru a super chod lunety - úplná ráčna. Chtěl jsem měnit řemen, ale všichni mi to rozmlouvají, tak je nechávám tak jak jsou. Nějak mě baví čím dál více.
×
×
  • Vytvořit...