Přejít na obsah

Tomáš Novotný

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Tomáš Novotný's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Co říkáte na tyhle? https://hodinky.heureka.cz/casio-efb-530l-2a/?ppcbee-adtext-variant=ETA_1&gclid=Cj0KCQjw_o7NBRDgARIsAKvAgt1Wgz1GH8ot_1Dsqzc3cDAGi7SjN8ErM_GQIX0szgxx-zEsmziKcQwaAjKhEALw_wcB Zkoušel jsem si je na ruce a vypadají fakt dobře, takže dilema, Seika nebo tyhle.
  2. Co říkáte na tyhle? https://hodinky.heureka.cz/casio-efb-530l-2a/?ppcbee-adtext-variant=ETA_1&gclid=Cj0KCQjw_o7NBRDgARIsAKvAgt1Wgz1GH8ot_1Dsqzc3cDAGi7SjN8ErM_GQIX0szgxx-zEsmziKcQwaAjKhEALw_wcB Zkoušel jsem si je na ruce a vypadají fakt dobře, takže dilema, Seika nebo tyhle.
  3. Taky jsem počítal s těma seikama za čtyřku, teď jsem vlastně zase na začátku. Jinak ty primky se mi taky líbí, čím to, že když už bych do nějakých šel, tak nejsou kvalitní.
  4. Ty jsou moc hezký, ale možná moc velké, opravdu bych to musel vyzkoušet.
  5. Koukal jsem na ty orienty a vypadají hezky. Díky za tip. Asi budou kvalitnější než ty, co jsem postoval, že.
  6. No, měl jsem takovouhle představu, čím jednodušší, tím lépe, analogové, líbí se mi s koženým páskem. Stačí voděodolnost, plavat s nima nikde nebudu, zvláště s koženým páskem. S baterkou nemám problém. Primárně mi jde o vzhled a abych nevyhodil prachy za něco, co mi za pár let odejde. Proto se ptám na ty, co jsem postoval, jestli tam ta kvalita aspoň je. Počítal bych s každodenním nošením. Osobně se mi nelíbí, když mají široký pásek, když jsou moc "tlusté", vysoké, nebo mají široké okraje kolem ciferníku. Jak jsem procházel, co tady doporučujete atd. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109049-prvn%C3%AD-lep%C5%A1%C3%AD-do-6000/ nevím, přijdou mi takové obyčejné, je mi 20 a na tenhle typ se moc necítím, to tak za 20 let. Pak se mi líbíl tenhle typ, ty ke mně seděly asi nejlépe https://www.prohodinky.cz/gant-chester-gt026001?gclid=Cj0KCQjw5arMBRDzARIsAAqmJexFd0wG6H_ZmxntUZdOlJjVnAAFXXlaUl-widcMPdGyleb9ufOcYIoaAtG-EALw_wcB Stříbrná barva by byla asi ideál, ale když jsem viděl tu rose gold viz ty Lennox, tak ta mě zaujala. Mám ještě nějak specifikovat?
  7. Zdravím, Chtěl bych si koupit své první lepší hodinky, dosud jsem měl jen sportovní sigmy na běhání, které jsem nosil pořád. Moc se v tom nevyznám, bydlím v menším městě a prošel jsem tu snad všechna zlatnictví a hodinářství. Co říkáte na tyhle? https://www.koupim-hodinky.cz/panske-6/len-nox-l-m102rg-1/
×
×
  • Vytvořit...