Přejít na obsah

Daemos

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Daemos's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Daemos

    Tempo Doro

    Prudič až do konce , ok to byla ale dobrá poznámka. kouknu na tvou první radu. Přeji hodně zdaru.
  2. Daemos

    Tempo Doro

    Cella je fajn, ale já mám raději Taylor of Old Bond Street, co jsem otestoval, tak naprosto nejlepší krém, mýdla zase Haslinger z Rakouska ty jsou paradni. Ale to sem nepatří omlouvám se.
  3. Daemos

    Tempo Doro

    Díky dám se do čtení a něco vykoumám , rady si opravdu vážím. Ale myslel jsem to spíše tak, kdybych ti řekl, tady je deset tisíc a vyber mi hodinky a to podle tebe, tak jaké by jsi koupil Jde mi jen o to co by za 10 tisíc koupil někdo s rozhledem. Ale děkuji, začtu se do vláken
  4. Daemos

    Tempo Doro

    Vím že se to nehodí to této sekce, ale ocenil bych tvou radu. Především proto, že podle tvých příspěvků, ti již nějaké ty hodinky rukou prošly. Rád bych věděl zda je možné koupit slušné a použitelné hodinky za 10 000 Kč. Nezáleží mi na značce nebo stylu. Rád bych pouze tvůj názor, jako zkušeného člověka, pokud je možné něco za takové peníze sehnat. Děkuji ti.
  5. Děkuji, přeleštil jsem a vše ok. Děkuji za radu.
  6. Daemos

    Tempo Doro

    Ještě taková drobnost jelikož jsem rýpal , (železné pravidlo) je to co mě zarazilo . V tomhle bych se na to vykašlal, neboť není to tak dávno co železným pravidlem bylo, že je země placatá a slunce se točí okolo nás. A mám takový pocit, že tvrdit tehdy opak, bylo mnohem nebezpečnější, než zde na fóru recenzovat lacinou čínu. To jen tak abych si taky zaprudil , měl jsem dnes těžký den.
  7. Daemos

    Tempo Doro

    Vrchní prudič , to docela sedí. Ale neboj, nejsem citlivý. Chápu názory lidí, co se hodlají zabývat pouze opravdu zajímavými kousky a na laciné náhražky nekoukají. Osobně mám podobné názory ohledně holení a na své břitvy nedám dopustit . Každý kdo se holí nějakým laciným machem nebo nedej bože elektrickým strojkem je pro mě baba (samozdřejmě s nadsázkou). Ale tohle je recenze pro podobné neznalce jako jsem já a popravdě než psát dokola že je to šmejd tak to raději nepiš nic, tvůj názor jsem již pochopil a znovu ho slyšet nemusím. I když jsem dost hloupý na to, abych si koupil čínské zmetky místo hodinek, nejsem tak tupý, abych si nedokázal tvou nechuť k takové věci odvodit už z prvního příspěvku. Neboť jsem však džentlmen, dovolím ti prudit dál. Konec konců máš to i ve jméně
  8. Daemos

    Tempo Doro

    Děkuji, to potěší. Jinak se omlouvám, vzhledem k tomu, že prozatím už nemám co bych zde k hodinkám psal, se tak na měsíc odmlčím. Snad poté budu zase o něco moudřejší. Nebo se hodinečky pokazí a já zalezu do své malé díry hrajíc mrtvého brouka . Všem mnoho zdaru.
  9. Daemos

    Tempo Doro

    Stejně mám pocit, že na to, kolik je na tomto fóru znalých členů, se zde většina vyjadřuje ke všemu, jen ne k hodinkám. Po přečtení několika článků podobných tomu mému, mám pocit že je to spíše fórum plné trolů. Pravděpodobně následováno několika zbytečně bohatými nadšenci . A teď mě prosím někdo přesvěčte o opaku.
  10. Daemos

    Tempo Doro

    Telefon
  11. Zdravím pánové,nevím jestli píši do správného vlákna, ale pustil jsem se do renovace jedněch starších Primek z bazaru a nemohu sehnat nové sklíčko, hodinář mi řekl že si ho musím sehnat sám a Elton mi žádost o nové zamítl, prý pouze při renovaci, což nechci protože si renovaci chci udělat sám. Pokud by jste někdo věděl kde sehnat kompatabilní sklo budu moc rád, nemusí být ani originál pokud máte někdo ověřeno, že se dá do hodinek nějak upevnit i jiné.
  12. Daemos

    Tempo Doro

    Sám ale chápu jak to myslíte s tím že jsem si měl pořídit něco rozumnějšího než tyhle číny, mám Casia a Primky ale chtěl jsem něco otestovat a čína je docela zajímavá na to co se s hodinkami snaží dělat. Snad mě zkušenější omluví je mi jasné že je něco takového asi nezaujme ale snad nějakého studenta který má rád mechaniku a chce něco takového by mohlo. aspoň zjistí jestli je mechanická hodinka dost zajímavá a nebo zůstat u bateriového strojku a pokud ho to zaujme může si našetřit na něco pořádného. Já například už teď pokukuji po tomto: https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-Automatic-24906?gclid=EAIaIQobChMIrde68ef31QIVB14ZCh37Jw4IEAkYEiABEgJqF_D_BwE Tak si aspoň udělám na vánoce radost. Jinak ale tyhle hodinky rozhodně unosím. Nehodlám zde na fóru dělat reklamu čínám za dvojku a tvrdit jak jsou super a vyrovnají se xkrát držší evropské konkurenci. Na to by mi stejně nikdo ze zde znalích nenaletěl. Chci hodinky pouze denně nosit a dát jim klasický denní zápřah a následně informovat ty co by to mohlo nějak zajímat zda jsou hodinky použitelné nebo ne. Jinak jsem koukal že základní SEIKO se dá koupit nové za nějakých 2400,- takže co se týče ceny tak je může mít opravdu každý, bohužel bych s nimi já kvůli jejich velikosti vypadal as idost směšně, asi jako když si vezmu své Prim kalibr 66,3. Malé hodinky na zápěstí muže měřícího 190cm a vážícího 140 kg totiž podle mě nejsou pěkné.
  13. Daemos

    Tempo Doro

    Popravdě moje oblíbená hláška. Jsem totiž tak trochu závistivej Jinak jen pro zajímavost, včera jsem byl na Rock for Churchil ve Vroutku a zapomněl jsem si hodinky sundat, takže zažili asi sedmihodinové pohazování ruky ve stanu s dnb. Kupodivu přežili tak jsem za to osobně rád.
  14. Daemos

    Tempo Doro

    Teď když jsem si lépe pročetl fórum vidím, že tato má recenze je zde naprosto bezpředmětná vzhledem k tomu kolem jakých hodinek se věčina členů pohybuje a především jaké částky za hodinky dává je mi jasné že tyto číny ani za hodinky nepovažuje. Nevadí přenesu tuto recenzi někam kde to bude mít snad nějaký užitek. I když si o lidech co dávají za hodinky 100k + myslím že jsou pouze zbytečně bohatí, nemohu než souhlasit s nadšením které pro hodinky pociťujete. Proto Vám přeji hodně štěstí
  15. Daemos

    Tempo Doro

    Pohoda jsem rád že jsi si to alespoň přečetl
×
×
  • Vytvořit...