Přejít na obsah

pietro

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

pietro's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. pietro

    Longines

    Svatá pravda. Ale proč mi to neřekli u Bechyněho?
  2. pietro

    Longines

    Vždyť se ptám. Poslat zpět,či ne.
  3. pietro

    Longines

    To opravdu nevím,jestli plech,nebo porcelán. Tak co myslíš,mám to poslat zpátky do Mnichova?
  4. pietro

    Longines

    Pěkné...Kdybych věděl,že prodáváš, napsal bych A co to pod tou vteřinovkou? To jsem na žadných nikde na netu ani na vlastní oči neviděl... Každopádně děkuji za odpověď.
  5. Zdravým všechny. Koupil jsem tyto Longinesky a to i přes to,že se mi zdály podezřelé. ( Možnost vrácení a penize zpět) Odnesl jsem je na posudek do servisu Bechyně,tam si je prohlíželi půl hodiny a řekli ,že jsou pravé. Ovšem přesto mi na nich nesedí spousta věcí. ( pod vteřinovkou je ještě něco, logo longines se mi zdá divné...) Prosím o radu,jestli si hodinky nechat,s tím že jsou pravé,nebo vrátit. Děkuji,Petr. https://www.uhrenwor...one-pilot-watch
  6. pietro

    Longines

    https://www.uhrenworld.com/en/watches-brands/longines/longines-vintage-ww2-czech-majetek-tartarugone-pilot-watch
  7. pietro

    Longines

    Zdravým všechny. Koupil jsem tyto Longinesky a to i přes to,že se mi zdály podezřelé. ( Možnost vrácení a penize zpět) Odnesl jsem je na posudek do servisu Bechyně,tam si je prohlíželi půl hodiny a řekli ,že jsou pravé. Ovšem přesto mi na nich nesedí spousta věcí. ( pod vteřinovkou je ještě něco, logo longines se mi zdá divné...) Prosím o radu,jestli si hodinky nechat,s tím že jsou pravé,nebo vrátit. Děkuji,Petr.
×
×
  • Vytvořit...