Přejít na obsah

ashok

Členové
  • Příspěvky

    45
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    jih

ashok's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahojte, nevíte jak přepnu zobrazování vteřin v kompasovém kruhu? Jednou se mi zobrazuje odečítání vteřin a příště na displeji rotuje jakoby vrtule, ale za boha nemůžu přijít na to, kde jsem co nastavil aby se to změnilo
  2. Je pravda, že když ti upadne první gumová krytka, tak si ten moment velmi dobře zapamatuješ například když zjistíš, že stopuješ hodinu něco ale stopky vlastně stojí :-) Suverénně největší abrazivum pro plastový řemen je pot. Pokud jsi v zimě navlečený a hodinky třeba celý den v kuse doslova koupeš v potu, tak ta guma dostává nejvíc zabrat. Na Rangemanech je řemen taky PUR, ale přijde mi na omak trochu jiný, tak jsem zvědavý kolik vydrží :-)
  3. Je fakt, že ty tlačítka šly v původním stavu mačkat hodně těžko, ale šel najít grif jak na ně. Proto taky časem odpadly, když je potřeba je násilně promačkávat nehtem :-) Rangemany mají tlačítka ovladatelné až moc dobře. Už se mi párkrát stalo, že se mi nechtěně mačkalo tlačítko Sensor, což se dá přežít pokud je to vykoupeno komfortem lehce ovladatelných tlačítek.
  4. Přemýšlel jsem nad novým páskem, ale ceny na ebayi mi přijdou docela přehnané. Pokud bych sehnal někde něco za rozumnou cenu, tak bych je klidně uvedl do stavu nového a nosil je na nedělní vycházky :-))
  5. Ahojte, před necelými pěti lety jsem se v topiku o přírustcích pochlubil novými Mudmany. Tyto hodinky se pro mě staly nedílnou součástí každého dne a dá se říct, že jsem je za těch necelých pět let téměř nesundal z ruky. Procestovaly se mnou kus světa, změřily mi čas nespočtu běhů a triatlonů, vykoupaly se v teplých i chladných oceánech, v horkých sopečných jezerech, slezly se mnou nejeden kopec a celkově dostaly dost zabrat. Před dvěmi lety mi v islandském termálním bazénku upadl červený krycí plast u tlačítka Start/Stop, které jsem očividně nejvíc používal. Následoval kryt tlačítka Split/Reset a jako další se odporoučel kryt na tlačítku Mode. Jinak krom značně ošoupaného řemínku jsou naprosto funkční a i bez výměny baterky stále spolehlivě fungující. Pokud tedy někdo ještě váhá nad koupí, tak rozhodně není na co čekat, protože se jinak ochudí o (téměř) nesmrtelný stroj. Mudmany nyní leží na poličce slávy a místo nich nastoupily Rangemany, tak jsem zvědavý co tu o nich třeba zase za pět let napíšu. Mějte se krásně a užívejte dokud to jen jde! :-)
  6. Děkuji, zatím jsem maximálně spokojený vzhledem k tomu jak už dostaly zabrat za ten týden co je mám. Hlavně je super, že oproti kovovým hodinkám v podstatě nic neváží, takže pohodlnost nošení je skvělá a ani nejsou tak masivní jak se jevily na fotkách na webu.
  7. Super barevná kombinace, military styl se mi líbí, bohužel jsem byl příliš nedočkavý na to, abych čekal na dopravu někde z tramtáryje. Časem je třeba taky vytuním, čím jsi odstraňoval barvu na nápisech?
  8. Ahoj, tak jsem po delší době usoudil, že je zapotřebí hodinek pro každodenní život a nástrahy s ním spojené. Volba tak nějak logicky padla na CASIO G-shock, nějakou dobu jsem vybíral na netu a víceméně se rozhodl. V den našeho hokejového boje o krásné třetí místo jsem vyrazil do pár obchodů v Brně s tím, že si nějaké konkrétní tipy ošahám a vyzkouším a následně např. na Ebayi objednám mnou vybraný typ v barevné kombinaci, která se u nás nevyskytuje. Samozřejmě jsem z Brna odjížděl s tímto krasavcem krtkem, kterého přikládám ve fotkách. Mějte se ;-)
  9. já používal operu před pár lety a v té době běžela perfektně na pomalém kopmpu. kolega používá v práci nejnovější operu a přesvědčuje že je lepší jak firefox-všechny potřebné pluginy jsou hned kdispozici, u firefoxu je potřeba doinstalovat vše až za běhu...já osobně funguju na firefoxu v mandriva linux 2009.1, winy jsem už dávno poslal k šípku
  10. ashok

    NEW Orient 200m diver

    Grylle, ke kalibru ti žádné info nedám, ale z vlastní zkušenosti můžu potvrdit excelentní přesnost, nepotřebuji mít hodinky na minutu přesně ale pokud se občas mrknu na Přesný čas zjistím že hodinky nejsou pozadu ani popředu jinak odolnost bude pravděpodobně dobrá, vzhledem ke zmíněné přesnosti a tomu jak je používám dávám 1*
  11. špičkové hodinky s úžasným dyzajnem,skládám ti obrovské gratulace
  12. když jsem balíval tak jedině v ruce, podle nálady můžeš zvolit množství tabáku, a hlavně, balení v ruce má své kouzlo
×
×
  • Vytvořit...