Přejít na obsah

anaman

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

anaman's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pozdě ale přece; snad jsi je ještě nevyhodil :-) Rozvazování není botama, ale materiálem tkaniček. Měl jsem jedny adidasky, ze kterých jsem šílel - při sebevětší utahovací síle se to rozvázalo tak po 20ti krocích. Jinak super boty. Problém byl v tom, že výrobce použil nějaký (nejspíš velmi trvanlivý) syntetický materiál, který měl ale šílené kluzné vlastnosi. Výměna za cca 20,- to řeší - boty ani značku kvůli tomu nezatracuj.
  2. anaman

    Moje skromná sbírka

    NIGHTinGALE: holky jsem nezahrnul, ty na těch svých pastelkách nosí často ciferník jak CDčko naprosto záměrně (kvarcky od nějakého výrobce oblečení). Co je tedy limit pro chlapa? Rozvor osiček tahu <= šířka zápěstí?
  3. anaman

    Moje skromná sbírka

    Tohle jsem potřeboval vidět, přesně moje parametry, dík moc! Bez obav se teď vrhnu na nějaký ten mobilní orloj. Jinak je fajn, že jste si přeměřili kotníky a ostatní údy :-) Průzkum jsem prováděl v práci via ICQ a osobně jsem viděl jen několik měření - zrovna tu 145 houžev - je to takový žokej nedonošený tenhle rozměr můžu potvrdit. U Yettiho jsem tedy osobně nebyl, ale je to velký tlusťoch a pracky má nateklé slušně, prstíky jako buřty, problém s ovládáním mobilů atp. Někdy se za ním stavím s pásmem, jestli to fakt neměřil v lokti, když se to místním obříkům nepozdává
  4. anaman

    Moje skromná sbírka

    Vikina: jaký máš, prosím, obvod zápěstí? Ne snad, že bych se Ti chystal poslat dárek na míru ale velice vážně uvažuji o těch Artelier Chronograph a jediná překážka je pro mě průměr pouzdra 43.5 mm. Na Tobě vypadají celkem dobře, ale je to tak na hraně, takže jestli mám hubenější ruku, tak do nich nejdu. Tady jeden kamarád orisů nosí na ruce 174 mm pouzdro 44 mm a je to podlě mě ještě s rezervou: http://www.friendsoforis.com/forum/index.php?showtopic=15755 Pro zajímavost: dneska jsem tu udělal takový bleskový průzkum poměru obvodu zápěstí k průměru pouzdra hodinek a narazil i na extrémy 145/46 a 285/38. Obojí nevypadalo moc dobře.
  5. anaman

    ORIS TT3 Day Date

    Jen pro info: cenu 500 tam nedávají proto, abys ušetřil na DPH, ale protože to je maximální možná pojistka u fedexu pro šperky, hodinky atp.
×
×
  • Vytvořit...