Přejít na obsah

Svidrigajlov

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Prim, Nomos, Brathwait, Zeppelin, Orient, Jungmans, MeisterSinger, Junkers

Svidrigajlov's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mám podobné ? verzi v ikonce. dárek od otce, už ani nevím, který rok, ale takových 20 let zpět. Dlouho mi ležely v šuplíku, než jsem dostal rozum a začal je nosit. Bohužel cca 3 roky zpět prasklo péro a musely na opravu. Takže nehodnotím přesnost a vytrvalost, ta prostě není. Ale vizuálně jsou opravdu jedinečné a dost lidí se na ně ptá ? laikové i lidi v hodinářství. Ta plochá stříbrná široká luneta je prostě úplně něco jiného, než dnešní hodinky nabízejí.
  2. Tak asi je lepší koupit hodinky za x násobek a zaplatit navíc to samé . Ale s creationwatches spokojenost. Už jen za tu rychlost
  3. Moje aktuální zkušenost: na creationwatchescom jsem narazil náhodou ? hledal jsem jeden model hodinek; koupit si tedy jedny levné orienty (cca 2 800 Kč) a bylo to impulsivní rozhodnutí (nevzpomněl jsem si na clo). Platba kartou bez problému v neděli večer, ve čtvrtek odpoledne jsem měl hodinky na ruce. Faktura jako gift, cena 42 dolarů. Celnici vyřídila DHL, vzala si za to těch 550, bdělá celní správa k DPH vypočítaných z faktury přidala ještě DPH za dopravu, co za mě zaplatil dopravce. takže mě to vyšlo na cca 2 800 + 931. Možná jsem udělal nějakou hloupost a platil zbytečně (popravdě jsem nevěděl, co naspat do formuláře pro DHL, v jaké věci mě zastupují), každopádně podobné modely u nás seženu za 6 ? 7 000, takže ve finále radovanec.
×
×
  • Vytvořit...