Přejít na obsah

Novas

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Novas

  • Datum narození 21.8.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Rolex, AP

Návštěvy profilu

3 106 zobrazení profilu

Novas's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Normálně peníze neposílám dopředu, ale přece jen jsme na chronomagu.. Solidní domluva a rychlé dodání, tak to má být
  2. Konečně se s velkou radostí mohu také pochlubit. Vzhledem k tomu, že tu vidím spoustu lidí s obrovskými znalostmi, rád bych využil situace pro banální dotaz nicméně od toho máme forum, ne? Preferuji původního motýlka oproti klasické sponě. Bohužel jsem koupil neoriginální, která na originální řemínek nesedí. Moje otázka zní, pasuje motýlek na všechny řemínky v případě dodržení šířky 22mm nebo bych musel kupovat i speciálně určené pásky pro motýlka? Předpokládám, že záleží pouze na rozteči zakončení řemínku, tedy té části, kde je za normálních okolností část spony vkládaná do dírky?
  3. Když to tak čtu, tak dostávám deprese, všichni tu stále čerpají ze svých zásob a mě už zbývá pouze tohle.
  4. Super! Až se mi z toho zamotala hlava..
  5. Když je miluješ..není co řešit.
  6. http://www.vacheron-constantin.com/en/watches/malte/malte-tourbillon-openworked-30135-000p-9842.html Za mě vítězí spíš malte, když už VC
  7. Co tyhle 8 days? http://www.chrono24.sk/panerai/luminor-base-8-days-acciaio---44mm-ref-pam00560--id5995021.htm Cenový požadavek splňují a vyadají přece jen trochu lépe, než pam 1000
  8. Snad jednou taky budu schopen přispět.. Za mě Nautilus perpetual calendar
  9. Jaký je tedy závěr? Menší vlásenky se teoreticky dají opravit doma s většími škrábanci by si měl poradit hodinář? Z mé zkušenosti se jim do toho moc nechce..
  10. Moc hezký, zdají se lehké na ruce? Vím, že je to subjektivní, ale když porovnáš s ostatními hodinakami doma..
  11. Můj oblíbený: Paní se ptá kolemjdoucího. Kouříte? - Ano. - Kolik krabiček denně? - Dvě. - Kolik stojí jedna ? - 80 Kč. - Jak dlouho kouříte? - 20 let. - V průměru utratíte 160 Kč za den za cigarety, to znamená 58 400 Kč ročně. Za posledních 20 let jste za cigarety utratil 1168000. I když vezmeme v úvahu skutečnost, že dříve byly cigarety levnější , musíme brát v úvahu ostatní náklady zapalovače atd. Můžeme tedy předpokládat, že je tomu přibližně tak ? - To je pravda. - Věděli jste, že když byste dal peníze do banky na účet s roční úrokovou sazbou, mohl jste si dnes koupit zbrusu nové Porsche! - Kouříte? - Ne. - Kde je vaše Porsche?
  12. Kde ten titan leštíš? Většinou jsou k tomu všichni skeptičtí..
  13. Novas

    PAM 524 FLYBACK

    Ty 580 jsou super... Gratulace, vypadají dobře
×
×
  • Vytvořit...