Přejít na obsah

AndyAaron

Členové_50
  • Příspěvky

    12 633
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ja jsem vsude zdejsi...
  • Fanoušek značky
    A neni to jedno? :-)

Návštěvy profilu

16 098 zobrazení profilu

AndyAaron's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Koukam, ze je ted v akci za 7kil, to je imho dobra cena a vzal bych ho primo novej. Levnejsi budou akorat z alika. Tady ma frydl za 365, ale neni to fkm, ale obyc guma https://hodinar-frydl.sluzby.cz/tropic-dive-zluta-s-22-20-mm?search=Tropic
  2. Hop nahoru Vecer jedu na Moravu, tak to muzu vzit s sebou, pokud by byl zajem.
  3. Up na dvd a oba ip6. Klidne poslete vase predstavy, jen mi to tu lezi. Edit: vecer jedu na Moravu, tak to muzu vzit s sebou.
  4. AndyAaron

    Nomos Ahoi 550

    Rovnovaha vesmiru je zpet, takze uz prodavat nepotrebuju. Posledni up na 49k. Pak zaviram a zacnu je zas nosit s nastalym jarem.
  5. Tak to dobre dopadlo! Tyhle nove lhc se uz v kvarcu nedelaj?
  6. Stejne tak se par idotu bude drzet zuby nehty v levym a proste neuhnou, protoze v dalce na obzoru je kamion, kterej za minutu dozenou a predjedou...
  7. Afri, ja to pochopil. Ale proc je levy pruh plny? Zakon 361/2000 Sb. o provozu na pozemnich komunikacich a taky prvni vec, co se uci v autoskole: § 11 Směr a způsob jízdy (1) Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, a pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti, při pravém okraji vozovky, pokud není stanoveno jinak.
  8. Psal jsem to hned na zacatku: Idioti jsou ti, kteri jedou levym pruhem s tim, ze je pravy pruh volny." Je to hodne individualni, kdazdopadne kdyz kamiony jedou 100 kmh a maji blbe rozestupy treba co 200m od sebe, tak asi bude rozdil, pokud ja jedu 110 kmh, tim padem neni problem se zaradit a pustit dalsi auta za mnou, protoze nez dojedu dalsi kamion, tak me jich spousta predjede. Samozrejme, ze kdyz ja letim 150 kmh a nikoho nezdrzuju, tak je to zase jina story. Ja nejezdim nejak rychle, ale proste levo a stredo proudari me vytaci.
  9. Idioti jsou ti, kteri jedou levym pruhem s tim, ze je pravy pruh volny. Proste predjedu auto a zase se zaradim do praveho. Az dojedu dalsi auto pred sebou, tak se premistim do leveho, predjedu a zase se zaradim. Co je na tom tezkeho? Ti "idioti v pravem pruhu" co predjizdi si kolikrat jen drzi svoji rychlost ve svem pruhu aniz by umyslne predjizdeli/podjizdeli. Akorat dojedou idioty, kteri si zuby nehty drzi levy pruh.
  10. Hop nahoru. Poslete nejake navrhy.
  11. Za svou zdejší "kariéru" jsem nasyslil milion řemenů. Znáte to, koupíte si nové hodinky, nakoupíte k něm 10 řemenů a pak je stejně nosíte jen na jednom. Bedýnka obsahuje 45 řemenů, velikosti pouze 20mm a 22mm. Je to mix guma, canvas, kůže, nato, různé barvy a kombinace. Co stojí za vypíchnutí: Seiko vlnkatá guma 22mm. Uncle Seiko vlnkatá guma ve zkrácené délce (22mm short) (takže vám to nebude čouhat jako lulínkovi): https://unclestraps.com/collections/gl-831-straps/products/the-classic-gl831-rubber-diver-strap-20-22mm Strapcode pvd zulu 20mm: https://www.strapcode.com/collections/zulu-plain-color/products/nato-dzz00-n3q01-a No name 22mm waffle na Seiko divery. 20mm Garmin a ala Garmin gumaky. Ti Samci v igelitovém baleni vedle krabice vlevo jsou příjemné čínské napodobeniny Barton straps. Šedý měl špatnou rychloupínací stěžejku, takže ty jsou vypreparované a dají se tam použít klasické stěžejky (případně v balení stěžejek jsou také rychloupínací). Kvalitní nato strapy z různých zdrojů. Hnědý 20mm bund strap. Přidám pytlík 20mm a 22mm stěžejek. Většina řemenů je nových a nenošených. Případně jsou jen nasazené a vyzkoušené. Když jsem to dával dohromady a počítal, tak celková cena pořízení byla přes 10 tisíc Kč. Moje cenová představa je 6.500 Kč. Zásilkovna nebo pošta v ceně. Osobní předání v Praze a okolí, případně po domluvě možno i Plzeňsko nebo po cestě do Olomouce. Prodej pouze jako celek nebo maximálně po desítkách kusů. Fakt se mi s tím nechce drbat po jednotlivých položkách. Díky za prostor.
  12. Update: Samsung pryc. iP6s mam nekolik zajemcu, na ten uz nepiste. Zbyva DVD a oba iP6.
×
×
  • Vytvořit...