Přejít na obsah

olgojc

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko

olgojc's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak kupovat je nebudu. Je to naprostý základ, zase tak nutně je nepotřebuju
  2. Ahoj, co říkáte na tyto Orienty? http://www.azwatch.cz/hodinky/or201-orient-quartz-mod-fqc0u004w0
  3. frista: děkuju, jakmile bude kůže, tak sem dám fotku. Nevím, jestli to zadávám do WatchCheck správně, ale píše mi to od 31.7. do dneška -2,7 s/d.
  4. Děkuju :-) Připadám si jako malý dítě, pořád na ně koukám
  5. Zdravím, tak hodinky dnes dorazily. První dojem je hodně pozitivní. Velikost je asi v pohodě, musím si na to zvyknout. Do teď jsem nosil hodinky velké 45 mm. Ten tah je opravdu takovej levně působící a chrastící. Ale stejně půjdou v brzké době na kůži.
  6. Už jsem objednal Seiko 5 SNKE53K1. Měly by dorazit v úterý, tak se pak ozvu s prvními dojmy.
  7. frista: díky, tohle jsem potřeboval "číst"
  8. Právě to seřizování a údržbu. U baterkových jsem nic neřešil. Například jsem zvyklý hodinky sundat, když přijdu domů z práce. O víkendu hodinky nenosím vůbec. Předpokládám, že automaty chce mít na ruce co nejvíc.
  9. Je mi jasné, že za ty peníze to nebude zázrak. Budou to moje první automaty a nevím, jestli mě bude bavit se jim patřičně věnovat. Proto do nich nechci dávat moc peněz a chci mít záruku. Proto vybírám v českých obchodech. Pokud zjistím, že mi automaty vyhovují, pošlu tyhle v rámci rodiny dál a koupím nějaké kvalitnější.
  10. Mně se právě ta červená vteřinovka líbí. Nad kůží jsem taky uvažoval, asi by s ní vypadaly i líp než s tahem. Mám stará Casia, která mají v průměru bez korunky 37 a zdají se mi moc malé. Ale nosil jsem je 10 let. Teď mám zase Casia, ale 45 mm bez korunky, což je na mou ruku asi moc. Těch 39-40 by bylo ideálních, ale v ceně do 4000 kč nemůžu nic najít.
  11. Ahoj, tak se zase vracím. Objevil jsem tyto hodinky http://www.azwatch.cz/hodinky/se326-seiko-5-mod-snke53k1 Moc se mi líbí, cena je pěkná. Jen se bojím, jestli nebudou moc malé. Mám ruku cca 16,5 cm.
  12. Proč jsou ty hodinky tak špatný? U některých typů je Miyota, u jiných Seiko, safírové sklo, vodotěsné do 10 atmosfér. S cenou kolem 3000.
  13. Zdravím, asi bych měl napsat, jak pokračuju ve výběru hodinek. Byl jsem si vyzkoušet u hodináře Seiko i Orient s cenou kolem 5000 kč, a bohužel mě nic neoslovilo. Vzhledem k tomu, že na hodinky teď nemám víc peněz, počkám, pošetřím a koupím dražší a lepší model. Všem děkuju za příspěvky a pomoc. Nicméně potřebuju nějaké hodinky a padly mi do oka i do ruky Boccia. Vím, že tady se nepovažuje za pořádnou značku, ale líbí se mi hlavně hmotnost. V modelu, který mě zajímá, je strojek Miyota. Je to hodně špatná volba na 2-3 roky?
  14. Zítra zkusím zajít za hodinářem, u kterého jsem kupoval dřív. Uvidím, co mi nabídne. Všem děkuji za příspěvky.
×
×
  • Vytvořit...