Přejít na obsah

Hospodský

Členové_50
  • Příspěvky

    124
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ano
  • Fanoušek značky
    Digi

Návštěvy profilu

933 zobrazení profilu

Hospodský's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. "Chytré" běžecké Géčka přijdou na trh 2020/21, takže leda chvíli počkat.
  2. A já si celou dobu říkal, proč je ten můj z alobalu
  3. YPO: Dokupoval jsem tah, moje byly původně na gumě. Na pacparts je za 113 dolarů, bezel 83. Můj jsem sehnal díky tipu na WUSu z Anglie. Samozřejmě originál. Fejky nepodporuju. Edit: Kua, než to člověk dopíše, je už mezitím další příspěvek.. No nic, ale tak pokecali jsme si dneska hezky.
  4. No však jo.. Vidím to stejně. Předražené je věc názoru. Drahé jsou o tom žádná, ale postavíme-li je vedle MR-G, které mají jako jediné další z géček echt full metal a stejné fukce, pak jsou to stále levné mrdky..
  5. Tovaryš: A pro tyto případy je ke koupi náhradní bezel i tah. Můj jsem dokoupil za 64 liber a za dva dny byl doma. Na pohodu.
  6. Dokusan: Běž se na ně mrknout na živo, třeba pak prozřeš jako tady YPO. Ten na ně taky v jiném vlákně plival a podívej, jak je tu po měsíci hrdě vystavuje:-) Edit: hrubka jako prase. Pardon..
  7. Dokusan: Sekám s nima denně dřevo, takže u mě slouží i jako Tooly;-) Jiní se zas potápějí v kanceláři, tak co.. YPO, tak to máš dvojníka.
  8. Tak jestli to byl vtip, pak jsem ho nepoznal (a to žeru maso). Btw Ypo, nepohybuješ se náhodou i na Mazdaklanu nebo je to jen shoda nicků?
  9. To teda. A přesto se prodávají, jak teplé housky v krámě.
  10. Super! Teda až na to, že to není DLC varianta. Ta je za úplně jiné peníze a má pozitiv dislej. Toto je pouze ION plating, DLC je jenom dýnko, aby se nepoškrábalo o chlupy;-)
  11. Gratulace! Koscom raději bez komentáře.
×
×
  • Vytvořit...