Přejít na obsah

Hanka

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Hanka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. ... koupil a právě říká, že už těch 6 lahvinek od tebe vypil, že se bude muset stavit pro další
  2. Holky si musej pomáhat http://www.timemechanik.com/advanced_searc...t=2a&page=2 Jen jsem nepobrala tu měnu. Je to moc či málo?
  3. Bála jsem se té velikosti, měla jsem strach, že mě bude korunka tlačit, ale dopadlo to tak, že je nosím hrozně moc ráda, jsou strašně pohodlné. A navíc je nikdo (z mých kamarádek) nezná a každá tipuje částku v desetitisících a já se jen v duchu usmívám Proč už nejdou sehnat? Už se nevýrábí?
  4. No však ano, já chtěla náramek, šperk... A upřímně - budu velmi ráda, když se nebudou žádné jiné ženě líbit. Alespoň je budu mít sama a nebudu potkávat jiné ženy se stejnou ozdobou Copak ty bys byl rád, kdy měla na nějakém vašem srazu polovina členů stejné hodinky, jako máš ty?
  5. Ode dneška už dvoje. Tralala Jedny by měly mít in-house stroječek, jak říkáte vy. Druhé mají tu kopii ETA 2824. Asi byly docela levné; quartzky, která ráda nosím, jsou dražší, ale moc se mi líbí a mám z nich velkou radost. Jejda, každé mi jdou jinak
  6. Jejda, že bych si změnila nickname na Desdemona? Existuje i chudší verze, která má "kšandy" bez briliantíků a pak tahle s kamínky. A já jsem za ty "kšandy" ráda, alespoň je ty kamínky kam dát Já si u manžílka jedny griluju. A vždy se na mě mračí, když mu ho otvírám a beru si je. Asi si budu muset koupit nějaký svůj
  7. Ty mi koupil manžel Vám se asi nebude líbit, že jsou na baterku, ale jako společenské hodinky jsou pro mne ideální. Že jsou krásné, viďte?
×
×
  • Vytvořit...