Přejít na obsah

Jaryn82

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Zenith

Jaryn82's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mám hodinky u hodináře aby hodinky vyčistil.... ptal se mi jestli chci sklíčko vyměnit je u strany kousek prasklé,ale není vypadlé já neměl v plánu ho měnit jen přeleštit,protože nemám v úmyslu je nosit. Co myslíte? Mám nechat sklíčko přendat nebo zachovat původní a jen přeleštit,protože jinak není původní moc orvané.Díky
  2. Dnes jsem hodinky otevřel a líbí se mi víc a víc. Rok výroby by měl být cca 1942. Jediný co mi vadí je že sklíčko v kraji malinko prasklé,ale nechám ho tak jak je. Ted koukám po nějakým řemínku a nemohu vybrat.
  3. Pamatuju jak jsem cca před 20 lety přemejšlel že je vyhodím :-) jak jsem teď rád že jsem je na půdě našel.
  4. Jelikož jsem náhodou přišel na tyto stránky a narazil na hodinky které nosil můj táta a pak jsem je chvilku tahal i já jsem se rozhodl přehrabat poklady na půdě jestli je někde najdou a podařilo se bohužel hodinky nejdou. Zanesu je k hodináři jestli mi dokáže pomoct.
  5. Děkuji. Po vaší radě jsem pátral a už jsem trošku moudřejší. Co jsem pochopil tak písmeno D označuje : Dienstuhr - Služební hodinky (někde je uváděno, že hodinky fasovali piloti Luftwaffe, ale ti prokazatelně fasovali i DH)??
  6. Dostal jsem tyto hodinky od otce a ten je má po svém. Chtěl bych zjistit o jaký typ hodinek se jedná a v jakém roce mohli být cca vyrobeny. Nezjišiťuju že bych je chtěl prodat,ale zajímá mi jejich stáří a nějaká historie. Hodinky fungují. Už jsem prohledal hodně, ale nic jsem nedohledal. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...