Přejít na obsah

JamesLurk

Členové_50
  • Příspěvky

    240
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Fanoušek značky
    Byl jednou jeden malý roBERTek...

Návštěvy profilu

5 186 zobrazení profilu

JamesLurk's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tak jsem tam rychle sjel VŠE koupit. Ne, kecám, sorry, hehe.
  2. Na tohle se nás občas taky lidi ptaj, co prodáváme, ale je to z jejich strany nepochopeno. Stále prodáváme to co nám dle plánu chodí, jenom je to vše už zabookované pro lidi, kteří tu byli předtím a kteří na to už čekají, proto se nic nedostane do vitrín k prodeji pro "nově příchozího". Hodinky jsou, jenom se prodávají systémem in/out a v butiku se neohřejí. To že v butiku "nic není" je ta nejlepší známka skvělých prodejů, aneb VÍC UŽ PRODAT NEJDE. Toho zboží se vyrobí nějaké omezené množství a to je zcela vyprodané. Tak to na lehkou vysvětlenou.
  3. Myšleno tak, že se tady letos ještě jedny můžou objevit, případné pochlubení ale nechám na majiteli. U mně se jedná doslova o milenku v pravém slova smyslu, po deseti letech se jedná o mé první firemní hodinky, nicméně radost stejná, jako by byly skutečně moje vlastní, však na způsobu využití se nic nemění! Mentální hodnota je u obou těch hodinek velice rozdílná. Ty první představují osobní úspěch/srdcařství, ty druhé důvěru.
  4. Tikzot: Ohledně radosti z bílého RO letos ještě nejsme u konce, ale nebudu napovídat!
  5. Prvně gratulace k hodinkám výše. Také se přidám, od tohoto týdne má moje osobní černá životem prošlá 154ka mladší konkurentku, zcela bez vrásek, doslova s nevinným andělským pohledem.
  6. U nás všichni všechno od komplikovaných kusů u vyšší hierarchie po chrona a jednoduché, zlato i ocel u zaměstnanců, občas něco odvážnějšího. Srdcaři mají své vlastní koupené hodinky, plus občas vlastníme i některé více či méně zajímavé hodinky jiných značek, ty ale v práci pochopitelně nenosíme. Minorita zaměstnanců pak nenosí nic.
  7. Za mě má CODE 11.59 jako kolekce snad nejlepší kontinuitu na světě. Na obrázku vintage repetice z 50 let vs aktuální CODE 11.59, který si bere základní prvky z těch starých hodinek, ale zároveň přináší i charakteristiky typické pro Royal Oak. Kdo tady tenkrát kritizoval fonty na ciferníku nebo ručičky a další věci, tak to celé jenom nepochopil. Když k tomu přidáte další specialitky jako dvojtě zakřivené sklo, jsou to vzhledem k vysokému levelu provedení a historickému podtextu naprosto famózní hodinky. Ve finále jsou to ty nejvíc AP hodinky, které momentálně existují, ať si kdo myslí co chce, tak to prostě je.
  8. Pěkná fotka, uplně jsem se teď krásně zakoukal.
  9. Haha, myslím si, že ta značka s korunkou je ta poslední entita, která by si takové situaci mohla jakkoliv stěžovat.
  10. Vůbec to nechci hodnotit, nikoho z toho příběhu neznám, nicméně typickej pohled "kancl" lidí, kteří si myslí, že číšník nemá peníze, protože "nemá vejšku" nebo je "moc mladý" a bůh ví co ještě. Já se jako barman/číšník (moje startovní práce když mi bylo 21, kolem roku 2009) měl velice dobře. Náklady na bydlení tehdá žádný, auto žádný a vydělával jsem si 40-60 měsíčně. Proč by to na číšníka měly být "dost drahé" hodinky? Tomu nerozumím. Číšníci si dneska dokážou vydělávat podstatně lepší peníže než většina pracujících zaměstnanců a i více než většina vysokoškoláků, kteří hnijí někde po kanclech ve státních institucích. Do dnes si pamatuju asi tak deset let zpět, kdy k nám do kavárny přišel takový frajírek, bývalý spolužák tehdejší kolegyně v sáčku a hrál si na nějakého businessmana a posměšně se jí ptal, proč dělá v kavárně a ona mu odpověděla, že jí 40 měsíčně stačí. Tenkrát to byly vůči průměru kolem 23 tisíc docela slušný peníže, týpek na to neřekl ani slovo, evidetně tolik v té době sám neměl. V anglii pak je občas v klubech na hajzlech psáno věco ve stylu "chovej se dobře k barmanům, pravděpodobně si vydělávají víc než ty." Po moji osobní zkušenosti práce v pohostinství bych vůbec nediskuoval o tom, jestli číšník může mít na Rolex. Ano může! Takže tak.
  11. Měl jsem možnost si dát tenhle kousek na ruku přímo během nedávné návštěvy v LeBrassus a baví mě, jak moc nejde na obrázku zachytit reálnej dojem z hodinek, který je naživo snad ještě stokrát zajímavější. Velice mě těší ocenění tohodle fantastického kusu.
  12. Hlavně klasický waitinglist je dneska z principu nesmysl. To se dalo dělat v dobách, kdy obchod věděl, že hodinek přijde ročně X, zájmů bylo zaznamenáno X x 3 a dle toho se daly estimovat tři roky dodání. Dneska má každá přední firma zaznamenaných zájmů XXXX, takže kdyby se dělal waiting list, tak by se nikdo nový už nikdy nedočkal (nebo za 40 let) a už vůbec se to nedá tím pádem postaru jakkoliv rovnoměrně estimovat a prohlásit, že na toto se čeká tak a tak dlouho. Oproti celkovému tržnímu zájmu se jedná o exkluzivní zboží a je logické, že se prostě na všechny nedostane a je potřeba se s tím smířit nebo vybrat něco jiného, tak to prostě je. Vy byste všichni chtěli "suby", kdyby to mohl koupit každej? Já si myslím, že ne. Všichni ale můžete mít třeba Omegu nebo Breitling a dalších sto značek, tak si pro ně běžte a nechme těch nářků tady, že nejde koupit Rolex.
×
×
  • Vytvořit...