Přejít na obsah

lukas987

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Samsung

lukas987's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, v redakci jsme se snažili vybrat nějaké kvalitní turistické boty (https://www.rankito.cz/nejlepsi-turisticke-boty/). Víme, že 100 lidí = 100 různých názorů a taky, že vybrat pořádné trekové boty bez jasného účelu není ani možné. Rád bych ale znal váš názor na to, co jsme vybrali a doporučujeme. Myslíte, že jsou ty modely OK, nebo byste nějaké nahradily a proč?
  2. V tomhle rozpočtu už dostanete to nejlepší, žádný plast apod. Za sebe bych doporučil to co jste si vybral Kärcher K7 nebo Bosch 6-14, to jsou už ale profesionální stroje. Podle toho, co říkáte, že s tím budete dělat (auto, zahradní nábytek, občas barák apod.), by postačilo i něco za nižší cenu. Kärcher K 3 nebo Riwall 150 SET nedopadli špatně tady, oboje v ceně kolem 3500 - 4000 Kč. To je taková zlatá střední cesta.
  3. Máme na světě druhej kousek - Huawei Watch W2, info třeba tady Za mě je design trochu horší než u jedniček, tam to bylo vyloženě designovka, nejhezčí hodinky na trhu, ale ani tady to není špatný viz obrázek dole. Prý nemají moc vyladěnej systém, to byl ale podle mě i trochu problém jedniček. Jinak mají slot na SIM kartu, takže se z nich dá rovnou telefonovat. Mají IP68, ale na plavání nebo potápění s nima to není. 4 GB interní paměť je to co nabízejí i ostatní, výdrž cca 1 den nic moc, ale to má i Apple. Cenovka je kolem 9 tisíc.
×
×
  • Vytvořit...