Přejít na obsah

speslmbcz

Členové_50
  • Příspěvky

    405
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli speslmbcz

  • Datum narození 18.1.1977

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    MB
  • Fanoušek značky
    Alpina, IWC, Citizen, Traser, Vostok Europe.

Návštěvy profilu

1 193 zobrazení profilu

speslmbcz's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. speslmbcz

    Alpina AlpinerX

    Tak AlpinerX jsou pryč. Doufám, že někomu udělají více radosti. Místo nich už dva týdny nosím Garmin Tactix Delta a jsem nadšený. Jo, není to designově srovnatelné, ale funkčně je to prostě jinde...
  2. speslmbcz

    Alpina AlpinerX

    Kdyby měl někdo zájem, tak mi leží už několik měsíců jedny velmi málo nošené (cca měsíc) AlpinerX doma v krabičce... Teď dostaly novou baterku a tlakovku u Jirky Štencka za 1200Kč. Nechám i s jedním novým páskem navíc za 10tis.Kč.
  3. Teď mají do půlnoci slevu na 66666,- ;-)
  4. Tak to bohužel nevím. Leží to v krabicích na půdě, nevím ani, jestli budou všechny ještě použitelné... Jen právě sonduji možnosti, že bych to zase po těch letech oživil... Před Vánoci jsem totiž získal nějaké kousky, které bych si rád poslechl. Nějaké originály z USA, např. Elvis Presley a jeho 2LP Aloha from Hawaii, black label version, nějaké LP Raye Orbisona atd.
  5. Ahoj, před časem se tu řešili gramce. Vzhledem k tomu, že nějaké staré desky také mám a nyní se mi naskytla možnost pořídit další, poradíte něco do začátku? Nejlépe ve stříbrném designu k Denon AVR3808A a DVD3800BD. Připojeno by bylo k onomu AVR Denon a repro Dynaudio. Děkuji.
  6. geometr> hádám, že pokud řeší stb, tak má tv pouze s dvbt, což znamená, že ano, pokud vypnou vysílání, nebude mít ani smart funkce spojené s tv pořadem ne? Tedy že bude muset mít stb se smart funkcemi, pokud je chce zachovat... Tedy pokud nemá připojený k tv net, ale to by asi neřešil stb a měl by hbbtv skrze iptv ne?
  7. ZJ> přiškrtit aktuálně není dole co, když kotel skoro celé odpoledne netopí... Teplota je na termostatu nastavena teď aktuálně na 24,5°C aby ten kotel alespoň večer sepnul, protože jak je ta místnost dole celé odpoledne obývaná, vaří se tam, je zaplá hi-fi, tv a tak podobně, tak je tam pořád teplo... Afri> a koukal jsi, na kolik máš nastavenou teplotu vody do topení? Jestli Ti ji snížil na 30-35°C, tak budou pořád vlahé... Já taky zkoušel nastavovat nižší teplotu vody, aby jel kotel sice déle ale na nižší výkon, ale moc to nefungovalo, takže aktuálně mám na vodě nastaveno 53°C a funguje to dobře, když teda není dole v obýváku moc teplo a termostat spíná.
  8. Díky. Zapomněl jsem doplnit, že asi nepůjde prioritně asi o hraní her online, vzhledem k vesnické rychlosti vzdušného internetu, takže pokud multiplayer, tak v rámci místnosti, nebo singleplayer hraní... Říkal jsem si, že oproti PS by šel Xbox používat i jako přehrávač 4K filmů a tak. Ale třeba ovladače mi přijdou lepší u PS. Ach jo, to je dilema... :-)
  9. Přesně tak, to je právě můj problém, kdy je termostat v nejteplejší místnosti - obýváku a tak kotel netopí a v patře se tím pádem místnosti nevytápí do té doby, než spadne teplota v obývákojídelnokuchyni, což je až v momentě, kdy buď hodně vyvětráme nebo místnost opustíme a tím pk začne v místnosti klesat teplota... Takže to má asi jen dvě řešení - buď umístit termostat někam jinam (chodba, patro atd) nebo osadit do patra wifi hlavici s požadavkem na teplotu a dole to uškrtit termostatickou hlavicí... Tak jako tak se nevyhnu výměně termostatu, jde asi jen o to, zda zvolit vyzkoušení pouze nového umístění nebo nechat umístění stejné a doplnit jej o tu hlavici.
  10. Chlapi, tuším, že se to tu řešilo asi už hodněkrát, ale přesto se zkusím zeptat. Máme Xbox 360 a vzhledem k tomu, že jsme pořídili novou 4K televizi, přemýšlím i o nákupu nové konzole. PS4pro nebo Xbox One X? A proč? Obě umí 4K, ale co jsem v krámě koukal, tak na Xbox mi přijde víc her ve 4K než na PS, nebo alespoň to tak na obalech her vypadá. Díky.
  11. Já ml.> systém vyregulovaný je, ale je problém jak říkáš, v onom umístění termostatu. Problém je, že jsem koupil nedokončený dům a pouze jej dokončoval, tj. už bohužel některé věci byly dané a jsem už nucen řešit kompromisy...
  12. Chlapi, jsem rád, že jste tu otevřeli tohle téma inteligentního termostatu. Už asi dva měsíce řeším, co dát do domu. Dům má dvě podlaží, cca 250m podlahové plochy, 7 pokojů, vytápění plynovým kotlem a radiátory, pouze jeden okruh. Stávající termostat v obývacím pokoji propojeném s kuchyní a jídelnou, tudíž pokud se vaří, dívá na televizi, zkrátka žije dole, tak je tam teplo, obvykle kolem těch 23°C, ale nahoře v patře je chladno. Proto hledám způsob, jak topit tam, kde je potřeba, tj. osadit radiátory (alespoň tam, kde je to nejvíce třeba) chytrýma hlavicemi a inteligentním termostatem topit vždy tehdy, když je to někde potřeba... Celkem se mi líbí to Netamto, ale zatím to vychází asi nejdráž. Budu rád za vaše zkušenosti, děkuji.
×
×
  • Vytvořit...