Přejít na obsah

maldaCZE

Členové_50
  • Příspěvky

    304
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    PRIM, založil jsem sbírku a vášnivě nakupuji

Návštěvy profilu

1 073 zobrazení profilu

maldaCZE's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ano udělal jsem ještě jednu, ale to ničemu nevadí ne?
  2. Tohle je rok starý, když to teď čtu, je to divny. Pravda.
  3. rok stará záležitost, mel jsem par těchto veci koupenych pro sebe, prestalo mi to delat radost, dal sjem do prodeje, neuvadim, ze je to original, píšu, že je nový pro prim sport Ten vodpad mi celkem vadí, protože fakt těch místních členů, co to prodávali, prodávají nebo mají je fakt hodně, holt jsem to schytal já. Ale neuvádím to jako originál a píšu, že se jedná o nové díly.
  4. Ano, nešťastné, to vystihuje asi nejvíce.
  5. Už přesně si to nepamatuji, ale něco byla moje chyba a znatkovitost a mezitím jsem měl mail od kupujícího, který házel na všechny aukce a chtěl nejake zrušit, něco se podařilo. Jednu pak normálně koupil. Přitom jsem i trochu omylem stopl jiné. Trochu už v tom tapu, je to dlouho, ale částečně tam byla i moje chyba.Neomlouvam se tím, jen konstatuji. Nebyl jsem z toho veselý.
  6. Postav se k tomu, jak uznáš za vhodný Je to tvůj pisecek. Jen by bylo fajn to aplikovat na všechny místní, kteří to prodávaji nebo prodávali také a jsou tu. Akorát jste si nepriradili jejich prodeje. Díky Hardslimere. Podobným způsobem jsem to psal Davidovi. Že asi není dobré trestat tady za něco, co je jinde.
  7. Nejsem zakládající člen. To že ti FB nalepi něco, kde jsi od začátků nic neznamená.
  8. Jen rychlá reakce. David to trochu prekrucuje a porovnává s něčím jiným. Já neuvadim, že je to originál a nevydávám to za nej a deklaruju a priznavam nové nerezové dily. Nebudu k tomu dále více psát.
  9. a v Kanadě to museli stáhnout z prodeje https://refresher.cz/78284-Walmart-prodava-svetr-se-Santa-Clausem-a-s-carami-kokainu-Bizarne-zni-i-slogan-Let-It-Snow?gdpr-accept=1
  10. První dva inzeráty jsou Strakovic, tady všeobecně nejsou v lásce ať kvůli přepáleným cenám (ale to je každýho věc), nebo kvůli vydávání různých modelů a skládaček za rare apod, takže asi z principu u nich nikdo nekupuje z místních a jen nováčci. Dva moji kámoši tam koupili. Osobně. No, musel jsem jim vyprávět. Ale neznamená to, že jsou špatně, hlavně overpiced. 3. Diplomaty jsou moje - dokonce jsem ti psal zprávu, jelikož byla bez reakce, tak bude ještě neovládáš prostředí,nebo sis nevšiml, nebo jsi mě zazdil . Nejsem si jistý hodinovou ručičkou, ale takto se ke mě dostaly a cena je více než přívětivá. Colombo koupil ty svoje za 18k? nejak tak byly na antiku. 4. Diplomat neumím posoudit. Jestli to dýnko tam patří nebo ne. Water protected? Nevím, jak diplomaty. Jediny vodotěsný byly sporty, ale to je zas water proof. Na export byly diplomaty bez názvu diplomat a místo názvu diplomat bylo psáno 17 jewels. Viz kniha o primkách.Ty jsou vidět sakra výimečně.
  11. Chudák neví, do jakyho lynce se řítí .
  12. Mám to stejně, radši bych sehnal fakt pěkný, což není nereálné u tohoto modelu.
  13. Tenhle jsem myslel, svého času byl na sbazaru a borec byl takový ten inzerenta na přestlamu, kdy tam má napsáno, prodám nejvyšší nabídce. Nabídky pod 5 tisíc neberu. Vůbec se neobtěžoval ani odpovědět třeba na nabídku 10 tis. Komunikace 0. Asi to bylo málo, nebo já nevím. Nemám rád tyhle šmelíře, co nejsou schopný reagovat.
  14. co je konkrétně vostrý? to, že to tady běhalo už před půl rokem a je na to snad i vlákno?
×
×
  • Vytvořit...