Přejít na obsah

Mikolas

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

488 zobrazení profilu

Mikolas's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na těch fotkách to není asi až tak dobře vidět ale na jedněch hodinkách je "asi" ručka malinko ohnutá, ale zase má lépe luneta (sedí přesněji na "čárky"), ty hodiny Piplika mají vteřinovou ručku rovnou ale zase tam na indexech na 12 nesedí luneta...
  2. Chtěl bych se zeptat. Nečekejte dva roky nosím Prim Orlík 2 se šroubovací korunkou. Vždy ji po seřízení cca po měsíci dotahnu s citem (ne na krev). Vždy se mi po nějakém čase asi po týdnu sama "povolí" a je třeba ji znovu dotáhnout. Myslí si že ji vždy dotahuji "do konce". Děje se to třeba pri větších otřesech ruky. Máte někdo podobné zkušenosti? Děkuji za informaci.
  3. Zdravím, Jsem čerstvým majitelem Prim Orlík 2. Přinesl je Ježíšek a pak že neexistuje ) Když si hodinky chci seřídit (mají už šroubovací korunku) tak vždy po uvolnění a vytažení korunky (hacking) tak se vteřinová ručka ihned nezastaví a ještě cca 2 - 5 vteřin má doběh. Je to normální nebo se jedná o závadu? Děkuji za odpověď.
  4. Jj. To je přesně jako já. Také na seřizování stridam levé a pravé oko jako ty ) abych to měl přesně. Moc děkuji za vysvětlení. Jsou to me první mechaniky.
  5. A že bych měl špatně indexy jsem vyloučil. Nějak jsem to odhadem dal mezi indexy a tak nějak to sedí. Ale vyzkouším ji dát proti směru chodu.
  6. Ok. Moc děkuji za informace. Ja jsem ji vždy daval po směru. Vyzkouším. Jinak teď se asi nedostanu k natočení videa ale zkusím. Toto jsem našel na internetu. Už se to tu také řešilo ale nějak úplněk jsem si z toho neudělal závěr. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31353-synchronizace-vte%C5%99inov%C3%A9-a-minutov%C3%A9-ru%C4%8Di%C4%8Dky/
  7. Ne zatáčení ale zatlačeni. T9
  8. Hmmmm... Dělá , jak zatlacim korunku tak začne běžet vteřinová a ta minutová ma vždy prokluz. Toto jsem také zkoušel i jsem si dával vždy pozor abych pri zatáčení korunky nepohnul s korunkou a právě nepohnul s minutovou. Ale pak vždy běží ok. Ten prokluz je pouze při zatáčení korunky. Vůbec se to pak během nošení nezvyšuje.
  9. Zdravím Jsem čerstvým majitelem hodinek Fortis B-42 Flieger Black Chronograph L.E. Při nařizování jsem si všiml, že když vytáhnu korunku a vteřinová ručička je na 12 a minutová také tak po zatáčení se začne pohybovat vteřinová a ta minutová má cca zpoždění 20 s a tak má vždy posunuté ručičky. Setkal jste se někdo s tímto problémem?
×
×
  • Vytvořit...