Přejít na obsah

street78

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Heuer

street78's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jde nějak poznat zda byli v autě nebo v letadle?
  2. Zdravím, dostali se mi na stůl hodinky Zenith Special. Na internetu jsem našel spousty náramkových, ale ne ty to. Podle odhadu asi jde o palubní hodinky z přístrojové desky. Dá se určit stáří nebo určení použití? Strýc je daroval babičce když sloužil v legii. Jeho kamarád byl za války letec u Luftwaffe, tak tam je asi jejich původ. Děkuji za pomoc.
  3. Jsou to hodinky s příběhem. V roce 1973 je táta koupil za půlroční výplatu v Hradci Králové. Jel si pro ně ke do Klenotů na pincku z Ústí nad Orlicí. Nevím kdy přesně přestali fungovat, ale zkoušel je po kamarádech co jezdili na montáže do zahraničí posílat do celého světa. Nakonec je jeden známý Doktor donesl někomu v Brně. Dotyčný je ,,opravil,, ale fugoli už jen chvilku.
  4. Tak to je nádhera. Táta je neodložil z ruky ani při práci, ale nevyhodil je ani po letech co se marně pokoušel najít někoho kdo by je opravil. Teď je vytáhl ze šuplíku a dal mi je.
  5. Dobrý večer, Získal jsem od otce Heuer Autavio ,,73463,, (nevím přesně). Kdysi mu je nějaký výtečník jako že opraví. Vyměnil hřídelku asi i spodní víčko. Teď jsou v nefunkčním stavu. Poradíte kde nechat renovovat, opravit a vrátit jim původní vzhled a slávu? Díky
×
×
  • Vytvořit...