Přejít na obsah

MarekSTI

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    IWC, Panerai

Návštěvy profilu

1 850 zobrazení profilu

MarekSTI's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Koupil jsem ženě před 4-mi lety X4M Competition. Teď má najeto cca. 55.000km. 1 x měněný komplet brzdy, a 1x vyhořela sedačka od zkratu ve vyhřívání. Jinak absolutně bez problému a ten motor S58, je naprosto skvělej.
  2. Za mě je úplně OK, žádný problémy, nebo překlikávání neregistruju. Auto zatím úplně super, tak snad mi to vydrží...
  3. Sbohem Mercedesi, vitej Mercedesi, aneb vymena sluzebaku
  4. Sobotní venčení, jedno z posledních v letošním roce....
  5. Děkuji. A skutečně pokuty nedávají. Buďto jsem mněl štěstí na správné lidi, nebo je to nepsané pravidlo :-). Ale stejně tomu tak bylo i v případě motorkářských výletů, to mě chránila MV Agusta :-).
  6. Zije se s tim kupodivu uplne hladce. Pokud nezapnes jizni mod “corsu” , tak to ma neuveritelne zehlici podvozek. Zvysenou pozornost pak musim venovat vsem obrubnikum, najezdum atd. To ale vyresi zvedaci podvozek. Na dalnici auta z leveho pruhu celkem rychle uhybaji, to me vlastne velmi mile prekvapilo . A hrdost Italu na “jejich” vyrobek, je nejvetsi odmena.
  7. Letos 4 x Italie a uz mam 15.000 km. Zatim nejzabavnejsi auto co jsem kdy mnel.
  8. Po delsim vyberu “perpetualu” jsem zvolil 250ks limitku z bronzu. Na svetle vypadaji, alespon podle meho nazoru, lepe nez keramiky.
  9. Milerad se podelim. Ja jsem nejvic zvedavej na chovani toho karbonoveho monokoku, protoze to jsem jeste nikdy v aute nevyzkousel.
×
×
  • Vytvořit...