Přejít na obsah

Dwouk

Členové_50
  • Příspěvky

    95
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Helson, Seiko, Omega, Citizen, Steinhart

Návštěvy profilu

1 284 zobrazení profilu

Dwouk's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, clo/daň jsem platitl už mnohokrát přes česou poštu. Výzva k zaplacení mi přišla defakto dříve než bylo odesláno zboží z důvodu elektronické evidence u DHL. Celkově no problem, clo je placeno jako dobírka české poště. Zdržení je v řádu dnů ale jednou mi to clili snad i 10 dnů. Japonsko, USA, U.K. no problem. Dokládal jsem bankovní převod, paypal platbu a screen z ebay nebo přímo email fakturu. R
  2. Dobrý večer, měl bych dotaz na opravu industriálních "nádražních" hodin, respektive kde je nechat opravit. Koupil jsem je cca v roce 2004 v USA a šly odhadem 12 let bez jakýchkoli problémů než se zastavily. Elektro opravna spotřebního zboží v Ostravě to nedokázala opravit (zaplatil jsem 600kč a šly přesně 3 dny než se znovu zastavily). Předtím jsem se poptal v několika menších elektroservisech ale byl jsem akorát odbyt s úsměvem že toto nééé. Mám k nim vztah, znáte to. Navíc jdou naprosto přesně a jsou tiché. Prostě nechci nové (internet je plný čínských sraček) a tyto byly tuším US výrobek - tohle jsou ony: https://kikkerland.com/products/flip-clock Otázka zní: znáte někoho nebo víte o profíkovi který doáže tohle opravit? (severní morava) Za jakoukoli radu budu vděčný. Dík
  3. Citizen Eco-drive. Kupováno 2004 a nošeno na ofiko akce (oslavy, divadlo, svatba...) takže v provozu cca 15 let. Minul rok měněn akumulátor po 14 letech provozu.
  4. Tu samou službu udělá i pasta PolyWatch za 30kč z Aliexpresu a hadřík na čištění brýlí. Samozřejmě to není profi postup ale na přeleštění plasťáků bohatě stačí.
  5. Nejčastěji jako stopky ale něco pro inspiraci zde: https://hiconsumption.com/2017/10/how-to-read-a-watch-bezel/
  6. Helson Shark Diver 40mm, ETA 2824-2. Recenze později.
  7. Darovanému koni na zuby nehleď. Víš kolik mám doma věcí které se mi nelíbí nebo nepotřebuji aniž bych je kupoval? Jednoho dne přijde příležitost a někomu uděláš radost darem který tě nic nestál. Jednoduché.
  8. Šel bych do Certin. Štainy jsem měl (500 titanium) a nedokázal jsem si zvyknout na ty sword ručky. Ale ten černo-modrý batman vypadá dobře. Titan paráda ale pořád mi ty Certiny připadají takové dospělejší.
  9. Za mě jednoznačně do komplikovanosti. Krásné finiše se dělají a dělat budou vždy ale určitý typ/způsob komplikace se dříve nebo později přežije/přestane používat nebo to určitá značka opustí z různých důvodů a v tomto okamžiku začínáš vlastnit něco co se časem stane raritou/málo dostupným originálem a to se cení a cenit bude. Můj názor.
  10. Hele, jestli se ti líbí tak si je kup. Vše co bylo řečeno výše je sice pravda a souhlasím s ostatníma nicméně ty hodinky budeš nosit ty a ne oni:) Kolega v práci má Invicty Grand Diver bez žádných zlatých barviček a vypadají OK. Ty se na ně budeš dívat každý den 100x a né oni. Osobně si myslím že s nima budeš spokojený nějaký rok či dva a pak se poohlédneš po něčem kvalitnějším. Šťastnou ruku.
  11. Super oblekovky. Mě by děsně chyběla ta vteřinovka. Bez ní ani ránu:)
  12. Moc hezké. Vždycky když vidím hodinky které jsem předtím nikdy neviděl a líbí se mi tak kontroluji stav konta v bance:) Asi už nejsem normální.
×
×
  • Vytvořit...