Přejít na obsah

Glanis

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Ball

Glanis's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji vám všem za rady mám se čím prokousávat a hledat a porovnávat je toho opravdu hodně ani jsem netušil. Mám aspon směr kterým budu hledat je to na dlouho ale je to krása pokud je z čeho vybírat. Jste fajn parta a moc děkuji vážím si toho.
  2. Glanis

    Pebeho galerie

    Moc užasné děkuji jsem na podobné cestě také předělávám a laboruji co a jak super oto větší radost pokud se to povede.
  3. Děkuji moc , nehledám nic dražšího nebo ( lepšího ) Na to mám jiné hodinky .Hledám co se asi tak dá na to plavání ( ne potápění ) sehnat.
  4. Jaké zvolit hodinky s automatickým nátahem , 10 ATM , pánské průměr cca 40-43 mm. Za cca 15 - 25 tis., aby vypadaly taky trochu elegantně i na běžné nošení. Má někdo nějaký tajný tip? Děkuji za každý tip.
  5. Kde a kdy se pořádají nějaké výstavy hodinek zaznamenal jsem pouze jednu v Brně na podzim ale jinak nikde jinde nic podobného na toto téma jsem nepřišel. Nebo někde v zahraničí Německo,Rakousko.Polsko. Koná se něco na jaře někde. Navštěvuje někdo tyto výstavy .
  6. Omlouvám se ale už se začínám orientovat našel jsem si téma na rozleštění sklíčka.
  7. Ahoj zajímavé téma jsem zvědav na srovnání co bude lepší a s jakým efektem .
  8. Děkuji moc za info. Ještě dotaz na rozleštění staršího poškrábaného sklíčka nějaké osvědčené praxe co jak a s čím?
  9. Dobrý den, mám prosbu zda má zde někdo zkušenosti s povrchovou úpravou pouzdra starších hodinek nebo neznáte někoho takového? Ještě jeden dotaz nevíte jaké jsou možnosti barev a způsoby úprav materiálu? Děkuji za odpovědi
×
×
  • Vytvořit...