Přejít na obsah

11mAjA11

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Severní Morava
  • Fanoušek značky
    Prim a strsich kusu, nemam vyhranenou znacku ale mechanika s automatem je fajn.

11mAjA11's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. https://www.nejpanskehodinky.cz/prim-elton/prim-diplomat-1967-zlacene-typ-2/ Tyto mi taky teda podle popisu a diskuze jako original neprijdou..
  2. Jestli da slevu necham si je , kdyz ne tak je vratim.Me se celkove libi a strojek bude funkcni, otazkou je kolik pak vydrzi to kolem. Timto bych to uzavrel.
  3. Takze je to použitelné nebo uplna tragédie ? Staly 700zl, prodejce navrhnul vraceni penez, takze jsem rozhodnuty je vratit, strojek je CSSR podle fotek co poslal kamos, zbytek nemuzu posoudit, jako talir bych mu za ne dal me se libi ale 4500,- uz moc ne za to muzu mit pekne Rusaky treba..
  4. Naštěstí jsou u kamaráda v dobrých rukách, takže nemusím mít obavy..ufffffff Po zakoupení šly od prodejce ke kamarádovi, protože z PL nešlo k nám nic poslat. Ale jsou u něj a funkční, takže pohoda, jen vydržet..
  5. Zakoupeno, až se situace uklidní, musím je jen vyzvednout.. už aby to bylo..
  6. 11mAjA11

    Kde koupit seika

    Problem je ze dle oficialniho prodejce Deal se tento model do CR vubec nedovazel (jestli vubec do Evropy..) Helveti zkusim.
  7. 11mAjA11

    Kde koupit seika

    Scháním pro ženu jeden model který nemuzu nikde sehnat..za každou naději ke koupi budu vděčen..jedna se o : Seiko Chronograph Purple Dial Ladies Watch SNDW51P1. http://dive-watch-connection.com/shop/en/seiko-watches/7780-seiko-sndw51p1-ladies-chronograph-watch-sndw51p-sndw51.html
  8. 11mAjA11

    Citizen na ruce...

    Maly upgrade z tahu na skuru..
  9. 11mAjA11

    Citizen na ruce...

    Za tu cenu co byly sem je nemohl nechat utéct.. A už na dlouho stačí.. musím se s nákupama krotit. Sport Eco-Drive
×
×
  • Vytvořit...