Přejít na obsah

Shin

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

454 zobrazení profilu

Shin's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zase tak hrozný to nabíjení není. Stejně každý den nabíjím mobil.
  2. Ještě jsme našel tohle https://www.czc.cz/bml-bwatch-alpha-black/226305/produkt Co myslíte? Tyhle se mě docela líbí a jsou pro mě za přijatelnou cenu.
  3. Tak to už se cenou můžu dostat taky dost vysoko.
  4. Ty Huawei jsou přeci jenom dost drahý ne mě. Ty Ticwatch nevypadají špatně, ale jde o to jestli jdou sehnat a jestli vůbec dováží do ČR.
  5. Megazávislák ? Já to neberu ve zlém. Když potřebuji od někoho poradit, tak to nikdy neberu ve zlém. Nabíjení třeba každý druhý den by mi nevadilo. Stejně každý den nabíjím mobil. A máš pravdu, že jsem to moc neupřesnil. Chtěl bych ty notifikace hlavně(sms, volání a zprávy třeba z aplikací a gmailu). Připojení asi pomocí bluetooth. Nevím, že by to šlo přes něco jiného. Jinak mobil mám s androidem. Pokud přes ně půjde volat, tak to beru jako určité plus, například při řízení to může být výhoda. Mareka01 díky za tip. Pořád ale mám tu otázku, když si například koupím ty hodinky od Huawei. Budou fungovat i s telefonem jiné značky? A jinak ty Huawei stojí o dost víc než jsme si představoval.
  6. Jako co u tazatele nevidíš? Jenom jsem se ptal jaké funkce se hodí. Já nechci žádný fitness náramek. Nechci to kvůli sportu. Chtěl bych něco, aby to vypadalo jako klasické hodinky s tím, že na tom můžu zobrazovat notifikace z telefonu.
  7. Někde jsme četl, že samsung hodinky fungují pouze se samsung telefonem. Je to tak?
  8. Zdravím, vybírám chytré hodinky k mobilu. Dokázal by mi někdo poradit s výběrem? Vůbec nevím co by měli mít za funkce nebo co se vůbec hodí mít za funkce. :-)
×
×
  • Vytvořit...