Přejít na obsah

Dreak

Členové_50
  • Příspěvky

    296
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    TUDOR

Návštěvy profilu

4 855 zobrazení profilu

Dreak's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Dreak

    SEW 2023

    Jako Sobrinosi stojí podle mě zcela právem v pozadí. Letos jsem se teda jejich stánku vyhnul obloukem, ale minulý rok pamatuju jejich agresivní nabízení možností investice do bůh ví čeho. Ty hodinky vlastně vůbec nejsou brány jako nějaká produkce, ale jako možnost naskočit na nějaké investiční letadlo. Kdyby tam příští rok nebyly, budu vlastně rád. Fears vypadaly zajímavě, i když nazvat něco Fears si nemyslím je úplně nejlepší nápad Chlápek říkal, že v budoucnu plánují značně rozšiřovat kolekci, tak jsme se dohodli, ať tam má příště o dvě vitríny víc. Samozřejmě Czapek a ten jejich zástupce co tam je, tak až tam jednou náhodou nebude, tak vyhlásím protestní hladovku Co mě teda zklamalo bylo, že tam tentokrát vůbec nebyl Biatec a Ball. Šebrle asi neměl čas a ze Slovenska je to daleko!
  2. Dreak

    SEW 2023

    Už jsem chtěl skoro vznést stížnost, že nemá sew2023 na Chronomagu vlastní vlákno. Těším se až budou na webu zveřejněny značky.
  3. Vážení zákazníci, z rozhodnutí PČR Středočeského kraje byla naše Pražská střelnice uzavřena. Tento postup policejního orgánu považujeme za nezákonný, neboť dle znaleckého posudku, který si naše společnost nechala vypracovat, splňuje střelnice veškeré očekávané standardy. S ohledem na tuto skutečnost jsem ve spolupráci s naší advokátní kanceláří již podnikli veškeré právní kroky, které povedou k tomu, aby mohl být opětovně zahájen provoz střelnice. Bohužel i při vynaložení veškerého úsilí, bude tento proces trvat několik týdnů. Jsme si velice dobře vědomi, že uvedené Vám způsobuje komplikace a věřte nám, že vynaložíme maximální možné úsilí k tomu, aby byl tento proces co nejkratší. Jakmile bude naše střelnice znovu otevřena budeme Vás informovat. DÁL
  4. Mám na vás dotaz prosím. Mám teď nově zbroják, chtěl jsem sem tam zkusít zajít na střelnici, půjčit si tam glocka nebo cezetu a vystřílet za hodinku třeba 100 nábojů, nic extra. Každopádně jsem zjistil, že po Praze je to se střelnicema docela bída. Weby těch střelnic jsou buď zoufalé špatné, roky neaktualizované nebo se tam nedá nic vyčíst, ať už dostupné zbraně nebo ceny. Potom je tady další střelnice, kde nabízejí jednoho glocka a AK-47 a víc nic. Máte někdo nějaké doporučení, kam bych mohl jít? Například Prague armory má všechno fajn, do doby, než si chci rezervovat stav, rezervační systém je funkční v 1/5 případů a dodnes jsem nezjistil, jak se tam registrovat. Další střelnice nedávno vyhořela atd atd atd. Díky za pomoc.
  5. Zajimave co dela svetlo s tema modrenyma ruckama
  6. Zdravím, přátelé. Pokud pominu aftermarket hodinky, kterých mám příliš a musím něco prodat, jedná se teprve o třetí mnou zakoupené hodinky. Jako někdo, kdo studoval v Brně a má spoustu slovenských kamarádů, tak jsem neváhal a hned to koupil. Údajně teda byl někdo s číslem 1/30 a 30/30 rychlejší, ale to nevadí. Včera jsem vyzvednul. Teď poprvé na ruce.
  7. Argentinský národní fotbalový tým a jejich "hodinky k vítězství ve světovém poháru" https://bergwatches.com/collections/all-world-champion-watches Automatic ma sellitu, jinak se dělá quartz. Všechn ostatní co berg prodává je na první pohled čínský šmuk. Nejsem si jistý, zdali tohle bude o moc lepší.
  8. Co myslíš prosím tou černou a bílou? Černý cifr a bílé subcifry? Předpokládám, že tím nemyslíš tu celočernou variantu, ta už se snad neprodává.
  9. To jsou velké hodiny v nějaké budově, ne? Tam snad není mechanický strojek, že je na cifru napsané automatik?
  10. Může mi prosím někdo přeložit, cože to má Macron vlastně na těch hodinkách za logo? Jestli tomu rozumím správně, tak je na tom logu napsáno "prime minister", což by mi evokovalo, že jsou takové hodinky piece unique? Edit: vlastně nevím, co to premier ministre znamená. Macron je prezident, "ministerský předseda". Je možné, že na těch hodinkách má ještě jiný nápis, než jsou ty loga v tom článku, jako že tam je napsane "president de republik"?
  11. Modre hodinky a modry plysak.
  12. Ashley Lane. Předpokládám Cartier.
  13. Škoda té varianty modrá se zlatými ručkami, ta byla geniální
  14. Chvílema jsme tam působili jako partyzáni, když jsme seděli u třech stolů v 5 no xD
×
×
  • Vytvořit...