Přejít na obsah

DanielPernik

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

DanielPernik's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak ještě jedna ochutnávka mých nových oceánů.
  2. Pekne kombo, to me bavi! Bacha se sponou na hlinik u Macu.. ten zvuk nemam rad.
  3. Díky všem. Přidávám nějaké sranda fotky z telefonu. Docela rád fotím, tak zkusím třeba o víkendu vymyslet i nějaký voňavky.
  4. Tak jsem dnes nakonec zakoupil Ocean One 500 premium. Po osobnim setkani mi byly nejblize. Dekuji vam vsem za diskusi.
  5. Diky za fajn zprávu. Mě ta nejistota v jejich vzhledu vedla právě sem na fórum. Jak pořád opakuji.. nejsem zcela přesvědčený. Možná jsem zbytečně přemlouval sám sebe, protože jsem si myslel, že je to jejich nejnovější model. Což, jak plyne z posledních poznatků, není. Důvodem proč jsem se začal zajímat o štajny byly O1 premium, které jsou podle mě fakt bombové na start. Hezké jsou i Ocean one 39 black, ale tam nevím, jestli cenový slump neznamená horší kukačky. No jak je vidět, mám tu pěknej guláš. Budu tam muset zajet a osahat to. Nakonec ale čim déle to nechávám působit, tím se mi ty dvojky vzdalují...
  6. Diky za info! Tak asi nezbyva, nez je objednat na chronoshop a vyzkouset na ruce. Verim, ze se mi budou libit a nebudou je muset posilat zpet. Trochu me mrzi, ze tu nekapl nikdo s osobni recenzi no... Ocean one premia ale vsude recenzuji hrozne hezky a ja nevidim duvod, proc by to u dvojek melo byt jinak.
  7. Nemyslim si, ze jsem se malo snazil. Zadna premia jsem nenasel. Ale diky, pokud budes konkretnejsi.
  8. No popravde jsem se opravdu snazil, ale nenasel jsem zatim nic, co by me oslovovalo vice. Akorat jsem trochu mrzutej, ze na ne neni moc recenzi (jako treba na titan oceany 500), abych je prohledl na ruce, nebo na jinych remenech.
  9. Chci se vejit do 17 000. Mam nejake pekne 22mm remeny. Rad bych je bral ke kosili i na cestovani, freediving atd. Zkratka bych je rad nesundaval. Diky.
  10. Diky za tip. Jeste nejsem uplne rozhodnuty a rad si necham poradit od zkusenejsich! Ty wardy vypadaji taky peckove. Takze pokud mate nekdo chut prispet vlastnim nazorem k podobnemu, dle vaseho nazoru lepsimu stroji, budu moc rad za reakce!!! Diky.
  11. Mozna doslo k nepochopeni a proto to upresnim. Odrazelo cenu koupe. Tim myslim, ze za tu cenu dostanu prima hodinky. Ne ze si cenu budou drzet. Btw. vy by jste doporucili od stainu jiny, podobny model radeji? Napr. ty O1 500 premium, nebo? Diky.
  12. Diky za nazor. Je to muj vstup do sveta hodinek, takze bych to nerad posouval cenove az do nekonecna. Taky dekuju. Me vlastne ani nepadlo, ze by se to melo s postupujicim casem nejak hodnotit. Spis mi slo o to, aby to vydrzelo a odrazelo cenu koupe. Hodnota je, presne jak rikas, pocitova.
  13. Mam k 19 cm. To by mohl byt problem? V jakem smyslu je "nezhodnotim"? Jako ze jsou hodinky, ktere zraji jako vino a pak tyhle, ktere ztraceji cenu? Diky
  14. Ahoj přátelé. Už několik dní rozmýšlím ty správne hodinky, které bych si nadělil od své rozrostlé rodiny za promoce (s vlastním doplatkem). Mám rád eleganci, kvalitu, sport a přírodu. Po vyčerpávajícím průzkumu jsem se zakoukal do brandu Steinhart a konkrétně pak do jejich potapěček. Dlouho jsem se motal okolo Ocean one 500, až jsem nakonec usoudil, že mi jsou černé prémiové dvojky sympatičtější. Moc by mě zajímal váš objektivní názor. Asi úplně nechci slyšet něco jako "Kup si úplně něco jiného." Spíš bych byl rád za konstruktivní kritiku a připomínky, na co si dát pozor a co mi případně uniká. Moc vám za to děkuji. Pokud máte někdo zkušenost / fotky, budu moc rád. PS: Když by člověk o takové hodinky dobře pečoval, mohou je jednou třeba podědit děcka? Vidím tam hodnotu především v tom, že v nich budou peníze prarodičů atd.
×
×
  • Vytvořit...