Přejít na obsah

Flogger

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Flogger's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Flogger

    BULOVA koupě

    Zdravím vespolek, nevíte náhodou kde nejlépe koupit či objednat v ČR? Případně v DE. Díky za tip
  2. Nádhera, velká gratulace. Dodnes si drbu hlavu, že jsem před léty prodal černého brášku Užívej jich, jsou famózní!!!
  3. No vidíš a já žil v domnění, že jo Díky za info!
  4. Jo, jo. Hlavně jak třeba srovnání Dušák / Carollinum? Co si pamatuji někde se tu řešily i nějaké špatné zkušenosti s Dušákem.
  5. Zdar všem, pouze otočím otázku. Kde v Praze servisovat u oficiálního prodejce? Vypadá to, že moje moony budou pořebovat trochu poladit setrvačku Zakoupené 2009 v CH. Moc na výběr asi není, ale každá rada dobrá. Díkas!
  6. V tomto případě se jich fakt neboj. Díky vintage stylu se nelesknou jak psí koule a velikost se opticky nezdá
  7. Jo, jo to jsou ostatní woče mám 42-44, ale musel jsem Každopádně to pouzdro je velice hezky anatomicky tvarované u řemenu zakončené, tak to tak nevadí.
  8. Ta fotka trošku klame Každopádně ty 44 mě přišly trochu nevýrazné a navíc s tím řemenem. V těch 47 vynikne ta jejich jednoduchost a přehlednost. Béčka mají být prostě orloje Můj subjektivní názor.
  9. Díky moc, jsou fakt hustý. Řemen je hodně retro, máš recht, ale tloušťka 5mm něco snad vydrží
  10. Ahoj všem, jak jsem v "německé" sekci slíbil posílám pár fotek aktuálního pilotního přírůstku. Tak jak to občas bývá, měl jsem vyhlídnuté úplně jiné, ale zvláštní kouzlo těhle vintage mě dostala. Jasně žádný BPéčka od IWC to nejsou, na ty musím ještě chvíly šetřit , ale ve verzi 47mm jsou to řádný cibule. Každopádně vedle Laca a IWC Pilot Chronografů se neztratí Zatím běží v pohodě cca +6 včera a ani ten automat nevadí. Sorry za foto, žádné umění, mám tady jen obyč kompakta. Čágo bágo šílenci
  11. Flogger

    Novinky Laco

    Nazdarek, diky moc zitra nafotim a poslu na chlubici vlakno :-)
  12. Flogger

    Novinky Laco

    Zdarec, díky moc za SZ. Tak jak to bývá, nakonec jsem totálně podleh kouzlu vintage od Steinharta a koupil toto. Ve verzi 47mm jsou boží a kdyby byly ještě v manuálu...dokonalé pilotky s výborným poměrem cena/výkon.
  13. Toz tak to jo, byl to nahodilej typ od pilotniho silence. V Primkach zatim nejedu a Aukro taky moc ne. Pilotky jsou ale pilotky :-) Vesmes mam v podvedomi realnou cenu okolo 5 tacu v dobrem stavu, tak ted uz alespon vim :-)
  14. Přihlásí se dobrovolně "šílenec" který vydražil za tu astronomickou sumu na Aukru 1403 Že by cenový rekord?
  15. Flogger

    Novinky Laco

    Zdar všem, mám dotaz na německé letecké závisláky. Hodlám trochu rozšířit svoji sbírku a stále přemýšlím o Laco Leipzig 42mm. Jakou máte pls zkušenost z "provozu" manuál či automat. OK jasně klasika klasiků je manuál, ale....:-)Quarz jednoznačně zavrhuji. Díky za komentáře.
×
×
  • Vytvořit...