Přejít na obsah

consiglieri

Členové
  • Příspěvky

    36
  • Registrace

  • Přítomen

consiglieri's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vím, že hodně lidi to dělají sami, dokonce i výměnu skla, ale já bych to raději nechal někomu kdo se v tom vyzná.
  2. Jelikož je tady relativně málo recenzi vzhledem k tomu jak je to dobrý e-shop, přidám vlastní zkušenost: Jsou vstřícní a odpovídají rychle. Odeslání a dodání APC Postal Logistics však trvalo poměrně dlouho. Zboží zasílají z USA, takže nezapomeňte jako já na cla, jinak zaplatíte DPH a poplatky České pošty. Objednáno: 27.01 Odesláno: 01.02 V ČR: 22.02 Na ruce: 25.02 Obchod je poměrně známý a provozovatel Marc Frankel má i vlastní Youtube kanál s 50 tis. odběrateli.
  3. Napsal jsem jim přímo mail s dotazem, zda mohou deklarovat hodnotu zásilky nižší než 50 ? anebo aspoň 100 ? u hodinek, které stoji 250 ?. Odepsali mi, že to nejde, a prý nemohou uvádět cenu mnohem nižší než ve skutečnosti je. Možná nechtěli psát takové věci v odpovědi na dotaz neznámého adresáta a možná to skutečně nedělají...
  4. Dobrý den, rozhodl jsem se poprvé modifikovat Seiko SKX. Jedná se o základní jednoduchou modifikace: výměna lunety, nalepení vložky na novou lunetu, výměna skla a tahu. Všechny díly mám u sebe. Sháním hodináře který by mi to všechno dal dohromady a případně i ověřil vodotěsnost. Vzhledem k tomu, že jedná se o zcela nové hodinky a hodnocení hodinářství v našem městě jsou jedna horší než druha musím se obrátit na forum. Mohl by někdo doporučit ochotného hodináře, který už má zkušeností s modifikaci Seiko SKX a je schopen kvalitně a rychlé tyto hodinky poskládat? Ideálně v Brně.
  5. Měl někdo zkušenosti s tímto obchodem v minulem roce?
  6. Nějaké čerstvé zkušenosti s timto obchodem a dopravcem DHL v případě dražších hodinek (~300$) Přečetl jsem cele téma a vidim, že se s každým rokem situace zhoršuje
  7. Otec sleduje losování Sportky. V ruce drží tiket a po chvíli volá: ?No toto! Neuhádl jsem ani jedno číslo!? ?Nic si z toho nedělej, tati,? uklidňuje ho malá Danuška, ?já na tom byla včera při písemce z matiky stejně!?
  8. Byl jednou jeden papoušek a ten mluvil velmi sprostě. Jeho pán už nevěděl, co s ním, tak ho dal na chvíli do mrazáku. Po chvíli ho šel zkontrolovat. A papoušek říká: Omlouvám se za svoje nevhodné chování. Mám jen jednu otázku: Co udělalo to kuře?
  9. Dva sněhuláci. První: ?Podívej, chumelí.? Druhý: ?To je otrava, ale alespoň nám padají náhradní díly.?
  10. Jak víme, že Země není placatá? Kdyby byla, kočky už by z ní všechno shodily...
  11. Povídají si dvě sousedky: ?Budeme se teď stěhovat do krásného prostředí.? ?My také budeme v klidnějším.? ?Opravdu? Vy se také stěhujete?? ?Ne, my zůstáváme.?
  12. Porota v pěvecké soutěži: ?Skvělé by bylo, kdybyste zpívala o oktávu výš a o kilometr dál!?
  13. Před chvílí jsem zažil nejrychlejší přenos dat v životě, 16 GB za sekundu. Vysavač mi vcucl flešku.
×
×
  • Vytvořit...