Přejít na obsah

Pavel111

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Pavel111's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak konečně včera dorazily z dutyfreeshop v "základní" sazbě, což také potěšilo. Zatím nadšení, jsou úžasný . Děkuji všem za rady při výběru. V příloze rychlá fotka bez saka a košile. Časem přihodím lepší...
  2. Tak konečně včera dorazily z dutyfreeshop v "základní" sazbě, což také potěšilo. Zatím nadšení, jsou úžasný . Děkuji všem za rady při výběru. V příloze rychlá fotka bez saka a košile. Časem také přihodím...
  3. Jo, jo, už jsou objednaný a nemůžu se dočkat, až dorazí
  4. A ještě jedna prosba... Netušíte prosím, jaký je rozdíl mezi O. Symphony a O. Bambino? Mají Symphony hacking? Jinak se mi zdají téměř totožné... Jelikož jsem se již téměř rozhodl pro ty Bambina s bílým cifrem verze 1 ... Díky za reakci, P.
  5. Ale jo, možná je to cesta ke "zklidnění a zpomalení", teda hlavně v práci ...o který se snažím pouze s částečným efektem . V autě už taky nepospíchám.
  6. Ty jo, bez vteřinovky to je celkem "mazec"
  7. Ahoj všem "Bambinářům", z jiného vlákna jsem byl na oblekovky nasměrován sem, za což moc děkuji. Původně jsem o nich jen uvažoval, nyní jsem po pročtení vašeho vlákna zde, na 99% už rozhodnutý právě pro Bambina. - vzhledem k velikosti zápěstí 17cm budu asi odkázán na verzi v1-v3, souhlasíte? - porozuměl jsem správně, že hacking mají všechny 2. generace? - primárně si kupuju hodinky na občasné kongresy, společenské akce... jinak pracuji v nemocnici v bílém - myslíte, že bude možné nosit i tak nebo budou působit moc retro? - jen mě štve, že z longislandwatches mi napsali, že do ČR, respektive do EU nezasílají Moc díky za odpověd, radu a pomoc.
  8. Katko, děkuji moc za nasměrování na Bambina. Po pročtení vlákna jsem již téměř rozhodnut, ještě výběr barvy a verze . Na longislandcom jsem si psal, ale bohužel neposílají do ČR (Hello - the price is $139. But we aren't permitted to ship these into the EU. Thanks, Marc Frankel, Owner. www.longislandwatch.com). Velikost zápěstí mám pouze 17cm. Jinak z vlákna jsem pochopil, v4 má 42mm, v1-v3 mají 40,5mm - takže budu vybírat pouze z nich. A hacking, ruční nátah mají všechny, které jsou označené jako 2. generace ... Tak a jdu vybírat Ještě jednou moc díky!! P.
  9. Jejda, nejde mi to celý zkopírovat, možná kvůli celému odkazu... Ještě jsem se chtěl poptat na obchod www.longislandwatch.com, kde mají Bambina v4 i v modré variantě za cenu 139dolarů. Na creationwatches tyhle nyní k dispozici nejsou. Díky, P.
  10. A ještě jsem včera vynechal zbytek dotazů : 3) máte zkušenosti s těmito obchody a objednáváte přímo na stránkách nebo přes ebay?: www.creationwatches.com https://www.longislandwatch.com/Orient_AC08004D_Dress_Watch_p/ac08004d.htm - tento obchod z toho důvodu, že předchozí obchod doporučený "Panchart" nenabízí v modré, ale pouze v zelené s pozlaceným pouzdrem, což se mi moc nelíbí (viz http://www.creationwatches.com/products/orient-bambino-412/orient-bambino-version-4-automatic-fac08002f0-mens-watch-11546.html 4) předpokládám, že budu platit ještě dph 21% + clo "jak, kdy"? 5) vaše zkušenosti s DHL? Díky, P.
  11. Po přečtení vašich rad a názorů, několikahodinovém brouzdání po netu, otázky ještě trochu přibyly . Moc se mi zalíbily Orienty bambino v4 a http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-classic-automatic-am-pm-indicator-ffn02005b-fn02005b-mens-watch-7155.html Tady již zmiňované otázky, z nichž některé se prolínají v jiných vláknech, ale snad nebude vadit, když dám i sem ... 1) pochopil jsem správně, že V4 je první, která má hacking? 2) viděli jste někdo na živo, zkušenosti přímo s těmito vč. těch druhých z výběru? Nebudou moc velký? 3) máte zkušenosti s těmito obchody a objednáváte přímo na stránkách nebo přes ebay?: www.creationwatches.com https://www.longislandwatch.com/Orient_AC08004D_Dress_Watch_p/ac08004d.htm - tento obchod z toho důvodu, že předchozí obchod doporučený "Panchart" nenabízí v modré, ale pouze v zelené s pozlaceným pouzdrem, což se mi moc nelíbí (viz http://www.creationwatches.com/products/orient-bambino-412/orient-bambino-version-4-automatic-fac08002f0-mens-watch-11546.html 4) předpokládám, že budu platit ještě dph 21% + clo "jak, kdy"? 5) vaše zkušenosti s DHL? Díky, P.
  12. Po přečtení vašich rad a názorů, několikahodinovém brouzdání po netu, otázky ještě trochu přibyly . Moc se mi zalíbily Orienty bambino v4 a http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-classic-automatic-am-pm-indicator-ffn02005b-fn02005b-mens-watch-7155.html Tady již zmiňované otázky, z nichž některé se prolínají v jiných vláknech, ale snad nebude vadit, když dám i sem ... 1) pochopil jsem správně, že V4 je první, která má hacking? 2) viděli jste někdo na živo, zkušenosti přímo s těmito vč. těch druhých z výběru? Nebudou moc velký? 3) máte zkušenosti s těmito obchody a objednáváte přímo na stránkách nebo přes ebay?: www.creationwatches.com https://www.longislandwatch.com/Orient_AC08004D_Dress_Watch_p/ac08004d.htm - tento obchod z toho důvodu, že předchozí obchod doporučený "Panchart" nenabízí v modré, ale pouze v zelené s pozlaceným pouzdrem, což se mi moc nelíbí (viz http://www.creationwatches.com/products/orient-bambino-412/orient-bambino-version-4-automatic-fac08002f0-mens-watch-11546.html 4) předpokládám, že budu platit ještě dph 21% + clo "jak, kdy"? 5) vaše zkušenosti s DHL? Díky, P.
  13. Díky moc za reakce a další inspiraci. Ohledně Orientů v inzerci - hezký, ale už možná až dost retro . V prodeji u nás jsem je nikde nenašel, pravděpodobně dovoz? https://www.amazon.com/Orient-Monarch-Mechanical-Stainless-Leather/dp/B01BJ8ENTU Seika by s koženým řemínkem vypadaly moc pěkně, ale už je to přeci jen přes 12t.
  14. Ahoj, rád bych požádal o pomoc s výběrem hodinek. Moc zkušeností nemám..., pokud by odborníci pomohli, byl bych moc rád. Mé požadavky, parametry: rád bych mechanický (jsou mi sympatičtější), "klasické" hodinky, které se dají vzít k obleku (vzhledem k tomu, že nosím nejčastěji tmavý pásek, tmavé boty - tedy asi černý ciferník a černý řemínek... Mám malé zápěstí, takže do 40mm? Cenově do 7-8t. Pro představu se mi líbily např. tyto: Zeppelin 7656-2 ...... I když mají celkem dost výrazné číslice. Jaký máte prosím názor na japonský strojek? Nebo tady: Boccia Titanium Trend 3586-02 .....Možná výhoda titanu? Vím, že tady řešíte většinou jiná témata. Pokud byste měli jiné návrhy, nápady, předem díky . Pavel.
×
×
  • Vytvořit...