Přejít na obsah

cwc

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli cwc

  • Datum narození 10.9.1980

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

6 002 zobrazení profilu

cwc's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahojte, vzhledem k tomu, že aktuálně hledám hodinky s tritiem jako náhradu za své staré Luminox, které jsem definitivně po letech zničil, že oprava se neoplatí, tak mi padly do oka i tyto NITE (nejdřív model Hawk, ale Alpha mi přijde ve všech ohledech zajímavější, hlavně z pohledu svítivosti T100 oproti T25, a i se mi víc líbí). Původně jsem koukal na Traser, ale když porovnvám vlastnosti, tak toto bude asi o chlup lepší - safírové sklo s antireflexem, Traser nemá u safíru antireflex. Cena v současnosti v akci (slevový kód je na výrobce webu u produktu) cca 10 000 Kč s pošťákem do ČR. Je u těch hodinek vyloženě nějaký důvod, abych si je nekoupil. Prioritně je chci k vodě a na potápění. Tritium (zvykl jsem si na to a docela mi vyhovuje) a safír je pro mě podmínka, minerál na Luminoxech jsem zničil brzo. Je vůbec nějaká alternativa k tomuto, popř. Traseru? Díky za případné rady, jsem spíš uživatel, než znalec hodinek.
  2. R myšleno strojek Ronda? Přiznávám, že chronomagor nejsem, beru hodinky jako užitnou věc. Prošel jsem tu pár příspěvků ohledně jiných potápek a moc chytrý nejsem, spíš víc zmaten. Na luminoxech mi přišlo jako velká výhoda právě čitelnost i pod vodou.
  3. 2,5k bude, pokud si dobře pamatuju zhruba 50% ceny co to tehdy stálo ve slevě. No nic,zkusím a uvidím, hádám, že asi pořád lacinější než koukat po něčem jiném.
  4. Mimochodem, safírové sklíčko se na Luminoxky dá pořídit? Myslel jsem, že jen minerál...
  5. OK, díky, zkusím se tam informovat.
  6. Zdravím, nehovím tolik hodinařině, tak se omlouvám, jestli se ptám blbě. Nicméně mam už 3 roky hodinky luminox, které ale nenosím nějak pravidelně. Každopádně mám na nich už dost odebrané sklo, v půlce dokonce prasklé. Kupoval jsem je v Německu v PX shopu (US základna,tudíž prakticky dovoz z USA) v akci, CZ záruka tedy ani nebyla. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo řešil výměnu sklíčka u těchto hodinek a kolik cca může stát? Nerad bych pak zjistil,že koupě nových by byla levnější. Popř.zda se dá koupit samotné skličko a nechat u hodináře vyměnit nějak bez problémů. Plus zajistit přetěsnění. Našel jsem si sice autorizovaného prodejce, ale ten obchod mám dost z ruky a jet kvůli hodinkam přes půl republiky se mi nechce. Plus nevím jestli by to vzali i když snad ano. Přetěsnění je pro mě důležité, protože je nosím na potápění a díky tritiu mi vyhovuje jejich svítivost i ve tmě pod hladinou. Díky za případné rady.
  7. Původně jsem se sem zaregistroval jen pro zjištění, jaké nové pěkné hodinky pořídit, jako přezdívku jsem si zvolil značku, co jsem měl zrovna při registraci na ruce a když jsem teď našel k těmto hodinkám i vlákno, tak přidám také jednu tématickou fotku. Bunda i hodinky dle kódu na zadní straně RMC, železné těžítko u RMC nesloužilo, ale podobný typ používali... Hodinky jdou od roku 90, sám je mám od roku 2009. Tritium je už po smrti, ale jinak je mám rád. Ale zasloužily by si už nový pásek.
×
×
  • Vytvořit...