Přejít na obsah

Adalbert Hoferik

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Nevyhraněn

Adalbert Hoferik's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já si tam zavolal, schválně jsem se optal, reakce prodejce byla rychlá a solidní. Jeden den jsem je objednal, druhý den jsem je měl na ruce. Jinak ten "hlasitější" automatický nátah nějak neregistruji - neruší mě.
  2. Děkuji, taky jsem nakonec opravdu rád a ano, to tam skutečně nepatří a proto zvítězily Tisellky. Hlavně na nich nejsou nápisy. Co mě zarazilo, že prodejce ty Aeromatic vydává za německý výrobek a přitom jsou také z Asie.
  3. Zdravím pánové, pořídil jsem si hodinky letecké hodinky Tisell 43 MM automat za 4 850,-Kč na těchto stránkách - https://www.nejpanskehodinky.cz/products/letecke-panske-naramkove-hodinky-tisell-pilot-navigator-ad22960/. Původně jsem zvažoval, že si pořídím hodinky Aeromatic 1912 - A 1143 (http://www.extratime.cz/cs/hodinky-aeromatic-1912/22-aeromatic-1912.html), ale prodejce asi nepotřebuje peníze, neozval se mi kdy budou naskladněny ač to slíbil. Nakonec jsem rád. Přečetl jsem si výše uvedenou recenzi na sesterský typ hodinek a byla to jasná volba. Mám je krátce a tak zatím nemohu hodnotit, ale sedí mi. Hodinky jsem obdržel v pěkném koženém pouzdře s doklady a atestem na vodotěsnost.
×
×
  • Vytvořit...