Přejít na obsah

BLife

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Hublot, Tag Heuer, Audemars Piguet, Ulysse Nardin

BLife's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To by ta košile musela mít chronograf a ještě sama umět vařit
  2. JohnDoe: u těch Hublot za 370k, kde mi u AD řekli, ze by to šlo za 320k mi to ale nesedí.. na tom webu worldofluxury a luxuryfreeshop je mají za 203k tak přece z 203k není clo a dan 100k, ne?
  3. Btw jak tady někdo psal o 5leté záruce u AD, tak jsem myslel, ze takováto doba je samozřejmostí, ale včera mě třeba dost nemile překvapili u AD Hublot, kde mi řekliC ze záruka je 2 roky nebo prodloužená záruka na 3 roky
  4. Frostie: s tou nestabilitou mas pravdu, ale je to v tom, co jsem psal.. když to shrnu, tak chci proste takový hodinky, z kterých si sám osobně sednu na zadek co se tyce designu.. je možné, ze za par let to budu mít jinak, ale teď to mám proste takto.. neřeším tolik to, co zkušení hodinari, ale spis to, jak se mi líbí a jak mi sedí..
  5. JohnDoe: myslíš, ze LV košile stojí 120k? Btw nevidím nic špatného na tom, ze nejdu tupě jak ovce koupit tak drahou věc od prvního prodejce co uvidím.. Nevím, jak to mas ty, protože každý je samozřejmě jiný, ale třeba kdybys šel kupovat auto za 2 mil, tak ho koupíš v prvním salonu bez toho aniž by ses zeptal na slevu? Nebo když budeš stavět dům za x mil, tak tu zakázku das první stavební firmě a nebude te absolutně zajímat nějaký tender, kde pak vyhodnotiš vše v poměru výkon-cena-kvalita?
  6. Andy: díky tema Cartierama jsi mě docela inspiroval a našel jsem minimálně dva modely, co se mi dost líbí.. ty JLC nejsou zrovna pro mne ty prave a ty IWC se mi hodně líbí ve zlatém provedení, ale ty jsem pak našel kolem 400k, což je už moc. Jinak jak tady par lidi psalo, tak AP to je můj sen, který si momentálně nemohu dovolit, ale jsou pro mne top.
  7. A to jsi prosím te vyhodnotil čím?? Tím, ze si chci koupit hodinky a chci si nechat poradit? Na tom nevidím nic špatného, jen si chci proste nasbírat kvalitní informace, protože to není investice za 20k, tot vše a jak jsem již na začátek psal, jsem začátečník, tak mi osobně připadá jako hloupost, abych šel slepě do prvního shopu a něco koupil..
  8. Jinak chapu názor na Hublot Andy, ale osobně myslím, ze je to hlavně o vizáži člověka, jeho celkovém stylu oblékání, oboru práce či podnikání, v které zrovna ten člověk dělá. Třeba jak jsem psal o LV predtim, tak je to jedna z mých oblíbených značek a je v některých případech dost extravagantní stejně jako třeba Gucci, což je můj druhy oblíbeny brand týkající se oblečení.. Košile prave skoro vůbec nenosím, max parkrat za rok.. proto bych raději nějaké extravagantnejsi hodinky, které by ke mě více seděli a mohou být větší, jelikož nebudou ke košili.. a přesně jak píšeš, ze lidi nepoznání fejk, tak stejně je to u gucci nebo LV.. ale auta, oblečení, hodinky a cokoliv dalšího si kupuji sám pro sebe a pro svůj pocit, takže ať si klidně lidi mysli, ze nosím fejk boty za 20 tis, ale já sám vím, ze fejk bych na sebe v životě nevzal a přesně miluju to, co jsi psal a to je pece o zákazníka v těchto obchodech.. takže abych to shrnul, tak je pro mě asi nejlepší koupit je u AD v USA. Nebo vezmu ty černé TH pro začátek a tyhle si stejně koupím také k dalším narozeninám každopádně vám všem chlapi moc děkuji za komentáře a info, které jste mi poskytli!!
  9. Btw ja to mám prave tak, ze platím daně jak v ČR, tak v USA, jelikož podnikám tady i tam.. a na daních platím opravdu hodně, takže zrovna v mém případě, když třeba konkrétně v USA trávím cca 3 měsíce z roka mi nepřipadá zrovna nefér koupit hodinky a pak je tady v ČR neproclít..
  10. Jasný, teď už chapu, takže každopádně mockrát díky za vysvětlení..
  11. Myslel jsem, ze to funguje jako třeba v LV co se tyce oblečení a módy celkove. U nich proste neexistuje žádný outlet, e-shop nebo cokoliv podobného.. bud proste jejich shopy po celém světě nebo replika, fake atd nic mezitím proste u nich neexistuje.. proto si drží prestiž a cenu
  12. Ničem: sorry, jsem tu opravdu nový a je pravda, ze krom par věci a převážně prodejů jsem toho ještě moc neprošel.. neorientuji se v marži na hodinkách, tak prave absolutně nemám představu, jestli je vůbec reálné je koupit s takto velkou slevou.. dost mě i zaráželo, proč většina prodejců z chrono24 píše, ze hodinky jsou dostupné ihned skladem a já jim napsal, ze je tedy chci a ze si je vyzvednu přímo v Miami na tom jejich showroomu, tak mi pak do mailu napsali, ze je musím objednat cca 3 týdny předem a ze je musím zaplatit teď a pak je tam budu mít připravené.. na to jsem jim napsal, ze tedy nechapu, proč píší, ze jsou k dispozici ihned na skladě a ze jsem chtěl přijet přímo k nim a zaplatit je.. to mi přišlo celkem divné..
  13. Btw proč má většina z vás takovou zášť proti Hublot? Jak někdo z vás již psal, tak to trefil velmi správně.. jsem nováček a opravdu to beru hlavně podle vzhledu, příležitosti, ke které je budu nosit, k jakému oblečení atd a musím upřímně říct, ze se mi na ruce žádné zatím nelíbily tolik, jak ty dva zmíněné modely od Hublot. Přemýšlel jsem ještě o IWC Aquatimer (ty černo bronzové) a včera je zkoušel u Dušáka a byť se mi ve vitríně moc líbily, tak ke mě proste vůbec nesedely..
  14. A ještě jedna věc, za vodou ještě nejsem, ale už delší dobu makam na tom, abych byl Pro příklad jsem typ člověka, kterého potěší, když si koupi luxusní vysněnou věc, ale nezaplatí za ní proste full price.. V tomto případě je mi jedno, jestli se jedna o dům, auto či cokoliv jiného, krom jídla a dovolených, kde na ceny absolutně nikdy nekoukam, jelikož jsem totálně posedlý kvalitní gastronomií a cestováním.. Auto ojezdim, ale zážitky z dovolených jsou pro mě proste věčné.. Btw na nove hodinky jsem si vyhranil rozpočet cca 200k a samozřejmě bych byl rad, kdybych za tuto cenu pořídil ty, které mi včera u AD byly nabízeny za 320k nebo naopak ty, co mi byly nabízeny za 240k bych rad pořídil za třeba 170k..
×
×
  • Vytvořit...