Přejít na obsah

auster

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

757 zobrazení profilu

auster's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Super díky! A dá se nějak (ze sériového čísla?) zjistit rok výroby?
  2. Ahoj, netušíte někdo, co by mohlo znamenat to dlouhé číslo nahoře na závěru?
  3. Nemáte někdo zkušenost s nějakými kvalitně zpracovanými MTM košilemi, které stačí po vyprání vyvěsit a nemusí se žehlit? Jel jsem v tomhle režimu roky konfekci Olymp Level 5, ale díky nerozvážnému chození do posilovny mi to už bohužel moc nepadne.
  4. Takovej trochu "Emma Smetana style" wristshot z Auschwitz - Birkenau.
  5. Asi máš recht, okus se vyskytl jen u českých košil Le Premier a John & Paul, zatímco stejně starý a používaný echt německý Olymp stále drží.
  6. Ještě naposled k těm Subům a okousanýmu rukávu u košile. Nedělá tohle i fluted luneta u DJ? ...jo, hledám nějakej "racionální" důvod, proč si pořídit DJ
  7. Trochu OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Nedávno jsem si všiml, že mi luneta u Subů okusuje rukáv košile. Děje se to taky někomu jinému?
  8. Mám doma starej špinavej S&W 642 a potřeboval bych ho rozebrat, vyčistil, promazat, prostě na něm udělal takovou generálku. Nemáte tip na nějakého prověřeného puškaře v Praze či okolí, který by se toho ujal?
  9. Tak tohle jsem si nemohl odpustit...
  10. Podle mě se bude skvěle hodit k Tvému latexovému postroji Za mě nejlepší batoh, který jsem kdy měl (z kategorie těch malých), je https://www.goruck.com/gr1/
  11. Tohle by se mělo tesat do kamene. Ohledně tématu klasika vs. 40 je pěknej článek zde: https://www.hodinkee.com/articles/rolex-day-date-36mm-40mm-comparison Sám v tom nemám jasno; dřív jsem se přikláněl jednoznačně k 36, v poslední době spíš k 40.
  12. Wow, konečně pořádný žrádlo! Sportovní Rolexky jsou pro děti :D
×
×
  • Vytvořit...