Přejít na obsah

Dalenečko

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Dalenečko's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tieto sa mi tiež celkom pozdávajú https://www.timestore.sk/Znacka/Hamilton/Field/Hamilton-Field-OFFICER-AUTO-26545?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=dynrmk Začali sa mi páčiť tie vojenské/marine typy hodiniek (pozriem na ciferník a hneď viem koľko je hodín)
  2. Ešte ma celkom oslovili aj tieto https://www.toptime.sk/collections/steinhart/products/steinhart-military-42-automatic Chcem to nosiť bežné do práce, aj ku nejakej košeli. Budem musieť skočiť do nejakého poriadneho hodinarstva, že si vyskúšam nejaké modely naživo (v Spišskej Novej Vsi také nemáme.)
  3. Zdravím Vás. Potreboval by som poradiť s kúpou prvých mechanických hodiniek (automaty). Môj rozpočet je cca do 600,- eur. Malo by to byť niečo elegantnejšie (nie úplne "oblekovky"), kožený remienok, svetlejší ciferník (bjely, zožltnutý, svetlo modrý), nech je tam dátumovka (stačí zobrazenie dňa), zápästie mám 20cm tak niečo nad 40mm, možno až 45mm (mám jedny CASIO, ktoré majú 37mm a zdajú sa mi na mojej ruke ako detské) , vodeodolnosť aspoň 50m. Mám zatiaľ vybraté tieto: "seiko presage ssa343j1", ale sa mi zdajú menšie, majú 40,50mm púzdro. Verím, že mi nejakým spôsobom poradíte si vybrať.
×
×
  • Vytvořit...